Winter Plisskën Festival 2019: Όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες

Floating Points, Quantic κι άλλοι 8 καλλιτέχνες στο Winter Plisskën 2019

Τα 2 stages του Winter Plisskën 2019 θα φιλοξενήσουν 10 καλλιτέχνες και θα ξεσηκώσουν τη Αθήνα με 12 ώρες γεμάτες μουσική! 
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Winter Plisskën 2019

7 Δεκεμβρίου 2019
Piraeus 117 Academy // Τhe Hub Events
10 καλλιτέχνες // 1 μέρα // 2 stages

Το Plisskën Festival επαναπροσδιορίζει και διευρύνει τον όρο «φεστιβάλ» με την ετήσια χειμερινή του εκδοχή στις 7 Δεκεμβρίου μεταμορφώνοντας τους χώρους Piraeus 117 Acαdemy και The Hub Events σε μια μοναδική εμπειρία σύγχρονης και πρωτοποριακής μουσικής στην καρδιά του φετινού χειμώνα. Πιστό στις αξίες του να προσφέρει μία φιλόδοξη και απαράμιλλη σύνθεση μουσικών ειδών προβάλλοντας την καλύτερη παγκόσμια μουσική του σήμερα και του αύριο, το Plisskën αποτελεί διεθνώς το μουσικό γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε!  

Πληροφορίες:

Follow Us : www.facebook.com/Plissken

Event : www.facebook.com/WinterPlissken
Tickets: www.viva.gr

FLOATING POINTS Live  // QUANTIC Live Band // AFRODEUTSCHE
CABARET NOCTURNE // CARLA DAL FORNO // E. MYERS // KOREA TOWN ACID
SAMA' // SNAPPED ANKLES  // + SPECIAL GUEST

Mοναδικές live εμφανίσεις με headliners τον παγκοσμίως κορυφαίο ηλεκτρονικό παραγωγό Floating Points, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ένα εκπληκτικό AV show, καθώς και του εφευρετικού μουσικού Quantic που θα μας εκτοξεύσει σε ένα ταξίδι διαφορετικών μουσικών κόσμων και ηπείρων στις παρυφές της ηλεκτρονικής, folk, reggae, soul, highlife και cumbia μουσικής σκηνής. 

Μαζί τους στην σκηνή μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες της μουσικής βιομηχανίας όπως η Afrodeutsche με την εξαιρετιά φρέσκια ματιά της στον ηλεκτρονικό πειιραματισμό, ο Βέλγος μουσικός παραγωγός Cabaret Nocturne προάγοντας αντιπροσωπευτικά slow punk δείγματα μουσικής δεξιοτεχνίας αλλά και οι χαρισματικοί post-punk Λονδρέζοι Snapped Ankles.

Το lineup συμπληρώνει η πολυπράγμων lo-fi Αυστραλιανή τραγουδίστρια Carla Dal Forno, ο μυστηριώδης Βρετανός χορευτικός παραγωγός E. Myers, η ανερχόμενη Καναδή Korea Town Acid, με ένα μείγμα από avant-garde techno, funk και free jazz καθώς και η εκρηκτική Παλαιστίνια superstar Dj Sama’ με τα δυναμικά tech / house set της των οποίων μάρτυρες γίναμε και την περσινή χρονιά του φεστιβάλ!

Tο Plisskën Festival συνεχίζει να προκαλεί τα μουσικά “σύνορα” κάθε χρόνο αλλά και τις χωροταξικές μας αντιλήψεις δημιουργώντας και φέτος στην Πειραιώς μία συναρπαστική φεστιβαλική εμπειρία και προσφέροντας την ευκαιρία να συστήσει στο κοινό πολλούς διεθνείς καλλιτέχνες που αντιπροσωπεύουν το άμεσο παρόν αλλά και το μέλλον της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
 
Πληροφορίες
• Website: www.plisskenfestival.gr
• Facebook: www.facebook.com/plisskenfestival
• Instagram: www.instagram/plisskenfest
• Twitter: www.twitter.com/plisskenfest
• Wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Plisskën_Festival

Εισιτήρια
• Προπώληση : 27.50€ // μέχρι 31 Οκτωβρίου
                  32.50€ // από 1 Νοεμβρίου

Προπώληση Εισιτηρίων
www.viva.gr

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα