Οι Radiohead άνοιξαν την «βιβλιοθήκη» τους στο κοινό!

Οι Radiohead εγκαινίασαν τη δική τους «δημόσια βιβλιοθήκη», η οποία θα λειτουργεί ως ηλεκτρονικό αρχείο του τεράστιου υλικού της μπάντας.
Διαβάστηκε φορες
Οι Radiohead εγκαινίασαν τη δική τους «δημόσια βιβλιοθήκη», η οποία θα λειτουργεί ως ηλεκτρονικό αρχείο του τεράστιου υλικού της μπάντας, στο radiohead.com.

Από σήμερα (20 Ιανουαρίου), οι οπαδοί των Radiohead μπορούν να εγγραφούν για να δημιουργήσουν τη δική τους κάρτα βιβλιοθήκης και να πάρουν αριθμό μέλους. Αυτό θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα επιμελημένο και οργανωμένο αρχείο και μια συλλογή αντικειμένων που σχετίζονται με κάθε άλμπουμ των Radiohead.

Για πρώτη φορά, οι οπαδοί θα μπορούν να κάνουν stream έναν αριθμό προηγουμένως μη διαθέσιμων κυκλοφοριών και rarities - συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτου τους, "Drill" EP, του 1992, το "I Want None of This" από τη charity collection του 2005 "Help: A Day in the Life", και το "TKOL RMX 8" remix EP του 2011.
Μεταξύ των άλλων προβολών που προσφέρονται, συμπεριλαμβάνονται λεπτομερή artworks, επίσημα HD video ζωντανών τηλεοπτικών εκπομπών, καθώς και B-Sides και compilation tracks.

Οι φανς μπορούν, επίσης. να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξαντλημένα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, αλλά και στα μεμονωμένα "office chart" playlist της μπάντας από τις ηχογραφήσεις των "In Rainbows", "The King of Limbs" και "A Moon Shaped Pool".

Για να τιμήσουν την εβδομάδα έναρξης της Βιβλιοθήκης, τα μέλη του συγκροτήματος Colin και Jonny Greenwood, ο Ed O'Brien, ο Philip Selway και ο Thom Yorke θα πάρουν με τη σειρά τους τον ρόλο του βιβλιοθηκάριου για μια ημέρα ο καθένας. Η εξεταστική περίοδος των Radiohead ξεκινάει από τις 20 Ιανουαρίου και τελειώνει στις 24 Ιανουαρίου και θα προβάλουν αρχειακό υλικό σε όλα τα κανάλια κοινωνικών μέσων της μπάντας.

Αυτό έρχεται μετά την προσθήκη ολόκληρης της δισκογραφίας στο YouTube τον περασμένο μήνα. Από το ντεμπούτο άλμπουμ του "Pablo Honey" μέχρι το τελευταίο "A Moon Shaped Pool". Μπορείτε να ακούσετε το σύνολο των κυκλοφοριών των Radiohead μέσω του λογαριασμού τους στο Youtube.

Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσουν οι Radiohead.


Διαβάστε ακόμα