Οι Rotting Christ στο New Long Festival 2020

Η επιλογή των Rotting Christ, όπως αναφέρουν συνδιοργανωτές, ήταν ένα απωθημένο πολλών ετών και έφτασε η στιγμή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα.
Διαβάστηκε φορες
Το New Long Festival, το καθιερωμένο πλέον και μεγαλύτερο φεστιβάλ της ανατολικής Αττικής, φιλοξενεί για πρώτη φορά στην ιστορία του τους Rotting Christ. 

Ήδη από την περασμένη χρονιά το Φεστιβάλ αυτό έδειξε πολλά σημάδια βελτίωσης σε πολλούς τομείς και όλα δείχνουν ότι μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς! Σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι εδώ και καιρό έχει ξεφύγει από το τοπικό επίπεδο και οι επισκέπτες του δεν είναι πλέον μόνο οι κάτοικοι των γύρω περιοχών, αλλά απευθύνεται σε πολύ πιο ευρύ κοινό.

Η επιλογή των Rotting Christ, όπως αναφέρουν συνδιοργανωτές, ήταν ένα απωθημένο πολλών ετών και έφτασε επιτέλους η στιγμή αυτή επιθυμία να γίνει πραγματικότητα.

Έτσι, λοιπόν, θα τους απολαύσουμε φέτος στις 18 Ιουλίου 2020 στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μάκρης, έναν υπέροχο χώρο που αν δεν έχεις έρθει ποτέ, δυσκολεύεσαι λίγο να το βρεις, αλλά η μαύρη ταμπέλα με το βέλος που γράφει "metal" έρχεται με μια δόση χιούμορ να δώσει τέλος στην αγωνία της περιπλάνησής σου στην μέση του πουθενά. Εντάξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Η πρόσβαση είναι εύκολη και ο χώρος διαθέτει πάρκινγκ.

Οι υπόλοιπες μπάντες της διοργάνωσης αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και το σίγουρο είναι ότι το κοινό δεν πρόκειται να απογοητευτεί. Μέχρι τότε... Non Serviam.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Είναι χαρά και τιμή μας που μετά από 15 χρόνια διεξαγωγής κάνουμε πραγματικότητα ένα ακόμη συναυλιακό μας απωθημένο, στα πλαίσια του New Long Fest. Οι πρωτεργάτες του εγχώριου -και όχι μόνο- ακραίου metal στερεώματος, Rotting Christ, θα εμφανιστούν στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, το διήμερο 18 & 19 Ιουλίου 2020. Η φετινή edition του φεστιβάλ που αγαπήσαμε αναμένεται μεγαλύτερη από ποτέ. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τελικό line-up και εισιτήρια προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.


Διαβάστε ακόμα