ties1

Primer 2022: Ο DJ Tiësto έρχεται στην Αθήνα

Ο mega star της dance μουσικής Tiësto θα είναι o headliner του Primer Music Festival 2022.

Διαβάστηκε φορες

Ο διάσημος DJ Tiësto έρχεται ξανά στην Ελλάδα και θα είναι o headliner του Primer Music Festival 2022. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Νερού όπου ο mega star της dance μουσικής θα παρουσιάσει το εντυπωσιακό, state of the art οπτικοακουστικό θέαμά του. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Primer Music Festival

To PRIMER MUSIC Festival υποδέχεται τον Tiësto!

Ο mega star της dance μουσικής θα είναι o headliner του PRIMER 2022 το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού.

Από το 2000, όταν ήρθε στο προσκήνιο με το κλασικό “In Search Of Sunrise remix” του στο περίφημο “Silence” των Delerium, ο Tiësto έχει χαράξει μια πορεία που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως μετεωρική! Η τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει σε αυτές τις δύο δεκαετίες, τον μετέτρεψε σε ένα πασίγνωστο όνομα, στο ίδιο επίπεδο με τους μεγαλύτερους pop και rock stars, ενώ παράλληλα λειτούργησε ως πρότυπο και δίοδος για να φτάσουν και άλλα DJ και dance ονόματα στην κορυφή.

Ο Tiësto είναι σίγουρα ο πιο γνωστός και επιτυχημένος DJ / Παραγωγός στην ιστορία. Επίσης, έχει ψηφιστεί, πολλές φορές και από τα σημαντικότερα media του χώρου, ως ο καλύτερος DJ. Ο σπανιότατος συνδυασμός της υψηλής ποιότητας του καλλιτέχνη με την ικανότητά του να δημιουργεί διαρκώς mega-hits σε διάφορα μουσικά είδη, είναι ακριβώς αυτό που κάνει τον Tiësto τόσο ξεχωριστό.

Έχει κερδίσει κάθε βραβείο που υπάρχει στη βιομηχανία της μουσικής: Grammy, MTV Music Award, World Music Award, Mixmag Award, DJ Award και πολλά άλλα. Στην ετήσια ψηφοφορία του DJ Mag για τον Καλύτερο DJ του πλανήτη, βρισκόταν στο νο1 από το 2002 ως το 2004, στην πρώτη τριάδα επί 10 χρόνια και στην πρώτη δεκάδα επί 18 χρόνια! Το 2012 τo κορυφαίο περιοδικό Rolling Stone τον ανακήρυξε ως τον διασημότερο DJ του κόσμου.

Επί δύο δεκαετίες, o Tiësto διαρκώς εξελίσσει τον ήχο του, συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες και κατορθώνει να παραμένει επίκαιρος, δίνοντας μας ένα μεγάλο hit σχεδόν κάθε χρόνο: 2021 “Don't Be Shy”, 2020 “Business”, 2019 “Ritual” και “God Is A Dancer”, 2018 “Jackie Chan”, 2017 “Boom”, 2015 “Chemicals”, 2014 “Wasted”, 2013 “Red Lights” και πολλά άλλα!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, ο Tiësto έπαιξε ζωντανά στην Τελετή Έναρξης κατά την είσοδο των αθλητών στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετατρέποντας την καθιερωμένη παρέλαση των αποστολών σε ένα δίωρο πάρτι. Υπήρξε ο πρώτος DJ που συμμετείχε στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου και η εμφάνισή του αυτή έφερε την ηλεκτρονική dance μουσική σε επαφή με δισεκατομμύρια ανθρώπους, ανοίγοντας το δρόμο και για άλλους DJs σε επόμενες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Τα κομμάτια που παρουσίασε επί σκηνής κυκλοφόρησαν σε άλμπουμ με τον τίτλο “Parade of The Athletes”, το οποίο έγινε χρυσό στην Ελλάδα!

Η προπώληση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στις 11.00π.μ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

General

30,00€ (early bird)

35,00€ (Α φάση)

VIP

80,00€ (early bird)

100,00€ (A φάση)

Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο με bar και τουαλέτες, καθώς και fast track είσοδο στο χώρο.

Προπώληση εισιτηρίων online στo viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα Wind, SevenSpots, Ευρυπίδης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛ: 210 8940836

primerathens@gmail.com

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα