Βιντεοκλάμπερς

Βιντεοκλάμπερς: Πόσο χρειαζόμαστε remakes, reunions και comebacks στο σινεμά και την τηλεόραση;

Στα νέο podcast των Βιντεοκλάμπερς συζητάμε για τη νέα μόδα των reunions, τα πολλαπλά remakes που βλέπουμε όλο και συχνότερα και τα μεταχρονολογημένα sequels.

Διαβάστηκε φορες

Την προηγούμενη φορά συζητήσαμε σχετικά τις υπηρεσίες streaming και το κατά πόσο μπορούν – ή πρέπει – να αντικαταστήσουν τον κινηματογράφο. Στο νέο επεισόδιο των Βιντεοκλάμπερς επικεντρωνόμαστε στο πόσο χρειαζόμαστε – αρχικά εμείς και κατ' επέκταση το σινεμά και η τηλεόραση – τα remakes, τα reboots, τα reunions, αλλά και τα sequels που έρχονται πολλά χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία μιας ταινίας, μίας σειράς ταινιών ή μιας τηλεοπτικής σειράς. Στο μικροσκόπιό μας μπαίνουν μεταξύ άλλων τα live-action remakes της Disney, το reunion του "Harry Potter", το reboot του "Sex and the City", αλλά και στο πρόσφατο τρίτο sequel του "Matrix". Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι από το καταστροφικό remake του "Psycho" ως το μαγευτικό sequel του "Blade Runner"· από την άνοστη συνέχεια του "Prison Break" ως την εντυπωσιακή επιστροφή του "Twin Peaks".

Γίνεται να είμαστε κατηγορηματικά υπέρ ή κατά των remakes; Μπορεί άραγε αυτή η συζήτηση να οδηγήσει σε αναθεώρηση της οπτικής; Τι ρόλο παίζουν σε όλο αυτό τα... δικά μας «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Οι Δύο Ξένοι»;

Αν θέλετε να μάθετε τις απαντήσεις μας, ακούστε το παρακάτω podcast. Επιλέξτε πλατφόρμα και πατήστε το play.

Ακολουθήστε το βίντεο κλαμπ του Mix Grill στο Facebook.

Ακολουθήστε και ακούστε το Βίντεο κλαμπ The Podcast στην πλατφόρμα της επιλογής σας:

YouTube (Βίντεο κλαμπ The Podcast - Συζητάμε για ταινίες)
YouTube (Οι Βιντεοκλάμπερς)
Spotify
Google Podcasts
Castbox
Apple Podcasts
Overcast
Castro Podcasts

Διαβάστε ακόμα