Πάμε στο EXIT Festival;

Πρώτη μέρα του καλοκαιριού σήμερα και το νέο Πρωτάθλημα στο ανανεωμένο on-line trivial παιχνίδι μας "Μονομαχίες" σας στέλνει στο Βελιγράδι και στο EXIT Festival.
Διαβάστηκε φορεςΠρώτη μέρα του καλοκαιριού σήμερα και το νέο Πρωτάθλημα στο ανανεωμένο on-line trivial παιχνίδι μας
"Μονομαχίες" σας στέλνει στο Βελιγράδι και στο EXIT Festival.

Κατ' αρχάς, πρέπει να σας πούμε ότι σήμερα άλλαξε η "φορεσιά" των "Μονομαχων" και παίζουν σε νέο περιβάλλον. Μπείτε στις "Μονομαχίες" και δείτε το νέο, πολύ όμορφο δημιουργικό του παιχνιδιού. Μια γεύση βέβαια παίρνετε από την παραπάνω εικόνα.

Για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι, στις 
"Μονομαχίες" παίζουν 2 παίκτες on-line και ο ένας προκαλεί τον άλλο κάνοντας του ερωτήσεις από τις 8 παρακάτω Κατηγορίες:

- Cinema-Τέχνες,
- Γενικές - Ιστορία - Πολιτκή - Γεωγραφία,
- Αθλητικά,
- Μουσική 60s-70s,

- Μουσική 80s,
- Μουσική 90s,
- Μουσική 00s-10s,
- Ελληνική μουσική

Για κάθε Κατηγορία ερωτήσεων υπάρχουν 5 διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3.800 ερωτήσεις στη Βάση Δεδομένων μας και σε λίγες ημέρες θα ξεπεράσουμε τις 4.000, μιας και έχουμε αρχίσει να προσθέτουμε αρκετές νέες ερωτήσεις.

Πάμε να δούμε τώρα το βασικό δώρο του Πρωταθλήματος του Ιουνίου και σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για τα υπόλοιπα δώρα.

Το Mix Grill συνεργάζεται με άλλο ένα μεγάλο Ευρωπαϊκό Festival και προσφέρει 2 εισιτήρια για όλες τις ημέρες του EXIT Festival, καθώς και πρόσβαση στο Camping Site του Φεστιβάλ, ένα δώρο αξίας 280 Ευρώ.

EXIT FESTIVAL 2011
Novi Sad - Σερβία
7-11 Ιουλίου

Θέλετε να δείτε ποια ονόματα έχει φέτος το EXIT;Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα από τα καλύτερα line-up Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ φέτος.
Από τις 7 ως τις 10 Ιουλίου στο κάστρο Petrovaradim δίπλα στο Δούναβη, όπως κάθε χρόνο εδώ και 11 χρόνια.

Εισιτήρια:

Για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ: 109 Ευρώ
Camping Site: 27 Ευρώ

Περισσότερα εδώ.

Το ταξίδι στο EXIT

Αν κλείσετε τώρα αεροπορικά εισιτήρια για Βελιγράδι το κόστος είναι στα 217 Ευρώ (δείτε περισσότερα εδώ).
Αν χρησιμοποιήσετε λεωφορείο, τότε από Θεσααλονίκη μέχρι το Βελιγράδι θα κάνετε 10 ώρες περίπου και το εισιτήριο είναι στα 90 Ευρώ (με επιστροφή).
Ο καλύτερος τρόπος βέβαια είναι να πάτε με αυτοκίνητο και  να είστε πάνω από 3 σε αυτό. Σύμφωνα με το Via Michelin, αν ξεκινήσετε από Αθήνα, θα φτάσετε στο Βελιγράδι σε 11,5 ώρες και το κόστος σας θα είναι στα 117 Ευρώ (βενζίνη-διόδια). Αν φύγετε από Θεσσαλονίκη, το ταξίδι θα διαρκ'εσει 6 ώρες και 48 λεπτά και θα πληρώσετε περίπου 53 Ευρώ στην βενζίνη (δείτε περισσότερα εδώ).

Ταξιδι + εισιτήριο του EXIT από την Art on the Road

Λεπτομέρειες εκδρομής: Αναχώρηση στις  9 Ιουλίου (αργά το βράδυ) και άφιξη στις 10 Ιουλίου νωρίς το μεσημέρι. Αναχώρηση μετά την λήξη της συναυλίας και αναμενόμενη άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 11 Ιουλίου νωρίς το πρωί.

Τιμή συμμετοχής: 400 ευρώ (περιλαμβάνεται εισιτήριο συναυλίας, μεταφορά από Θεσσαλονίκη και επιστροφή, 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων, εισιτήριο και για τις 4 ημέρες του φεστιβάλ.) ή 270 ευρώ χωρίς διαμονή.
 
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα