Σήμερα η κηδεία της Amy Winehouse

Σήμερα αναμένεται να γίνει η κηδεία της Amy Winehouse, σε μια εβραϊκή τελετή σε κλειστό κύκλο που θα λάβει χώρα σε συναγωγή του Λονδίνου.
Διαβάστηκε φορες
Σήμερα αναμένεται να γίνει η κηδεία της Amy Winehouse, σε μια εβραϊκή τελετή σε κλειστό κύκλο που θα λάβει χώρα σε συναγωγή του Λονδίνου. Όπως ανακοινώθηκε από εκπρόσωπο της οικογένειας μόνο συγγενείς και φίλοι θα παρευρεθούν στην κηδεία, της οποίας ο τόπος και ο χρόνος δε θα αποκαλυφθεί στο κοινό. Όπως συμβαίνει παραδοσιακά στις Εβραϊκές κηδείες, γίνονται όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Ενημέρωση 16:25: Σύμφωνα με το TMZ, η κηδεία γίνεται τώρα σε συναγωγή στο Βόρειο Λονδίνο. Μέσα στους παρευρισκόμενους είναι και οι Mark Ronson, Kelly Osbourne.

Ενημέρωση 19:00: Η οικογένεια και οι φίλοι της Amy παρευρέθηκαν στην κηδεία της στο κρεματόριο Golders Green στο Βόρειο Λονδίνο. Η αποτέφρωση της πραγματοποιήθηκε εκεί και ακολούθησε μια ιδιωτική τελετή στο Νεκροταφείο Edgwarebury.

Πολλοί ήταν οι δημοσιογράφοι και οι θαυμαστές που βρέθηκαν στην είσοδο του κρεματόριου. Ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν εκεί ήταν ο Mark Ronson και η Kelly Osbourne, η οποία είχε χτενίσει τα μαλλιά της με τον τρόπο που το έκανε η Amy.

Η οικογένεια θα πραγματοποιήσει διήμερη Σίβα, είναι ο παραδοσιακός τρόπος πένθους για την εβραϊκή πίστη, για την ψυχή της Amy.

Νωρίτερα ο πατέρας της
Mitch Winehouse διάβασε μια ευλογία κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής τελετής, όπου είπε "Καληνύχτα άγγελέ μου κοιμήσου καλά. Η μαμά και ο μπαμπάς σε αγαπάνε πολύ". Ακόμη, κατά τη διάρκεια της τελετής, ακούστηκαν προσευχές στα Αγγλικά και τα Εβραϊκα, καθώς και το "So far away" (της Carole King), ένα από τα αγαπημένα τραγούδια της Amy Winehouse.Οι φωτογραφίες ανήκουν στον ανταποκριτή μας στο Λονδίνο, Κώστα Περακάκη, ο οποίος τυχαίνει να μένει δίπλα στο σπίτι της Amy Winehouse.

Όλες αυτές τις μέρες, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο θάνατος της
Amy, πολύς είναι ο κόσμος που πηγαίνει έξω από το σπίτι της στο Camden Town και αφήνει λουλούδια όπως και άλλα αγαπημένα αντικείμενα, για εκείνη. Επίσης απέναντι από το σπίτι της, σε ένα πάρκο, έχει στηθεί ένας χώρος όπου όλοι οι θαυμαστές της έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν ένα λουλούδι, μια φωτογραφία, μια κάρτα, ένα μπουκάλι ποτό... Πολλοί είναι αυτοί που περνούν και για να δουν το μέρος και να βγάλουν φωτογραφίες.

Ο πατέρας της Amy, Mitch Winehouse, ευχαρίστησε τον κόσμο για όλη την αγάπη που έχει δείξει και δήλωσε: "Δε μπορώ να σας πω πόσο σημαντικό είναι για εμάς αυτό. Μας το κάνει πραγματικά πιο εύκολο". Ο Mitch Winehouse επισκέφτηκε το σπίτι της κόρης του και δήλωσε ότι η απώλεια της τον έχει αφήσει άφωνο. Η μητέρα και ο αδερφός της επισκέφτηκαν και το σημείο που αποδίδεται φόρος τιμής για την Amy από τους χιλιάδες θαυμαστές της.Προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερες επίσημες ανακοινώσεις για την αιτία θανάτου της, ωστόσο έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις ανάμεσα στις οποίες και τοξικολογικές, οι οποίες αναμένεται να έχουν αποτελέσματα σε τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Η αστυνομία συνεχίζει να αρνείται να δηλώσει ότι ο θάνατος της Amy είχε σχέση με ναρκωτικά, ωστόσο οι ανακρίσεις αναβλήθηκαν μέχρι την 26η Οκτωβρίου.

Αρκετοί είναι οι μουσικοί που έχουν κάνει δηλώσεις για την Amy (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο σχετικό άρθρο μας). Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Minneapolis, το Σάββατο, οι U2 αφιέρωσαν το τραγούδι τους "Stuck In A Moment You Can't Get Out Of" στην Amy Winehouse.


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα