Βασίλης Παπακωνσταντίνου @ Θέατρο Βράχων: Αγοράστε εισιτήρια των 10 Ευρώ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.
Διαβάστηκε φορες
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο σας με 10 αντί για 15 ευρώ (έκπτωση 33,33%). Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος.

Αγοράστε το εισιτήριο σας εδώ.

Δελτίο Τύπου

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο δυνατές κραυγές και μελωδικούς ψιθύρους, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τους εξαίρετους μουσικούς του είναι εδώ για να ζωντανέψει τις βραδιές μας και να ηλεκτρίσει τη διάθεση μας!!!

Και αυτό το καλοκαίρι ο Βασίλης πιο επίκαιρος από  ποτέ… βρίσκει την αλήθεια μέσα στα τραγούδια… ντύνει με όμορφες  μελωδίες τις σκέψεις μας… δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και μας παρασύρει σε μουσικές διαδηλώσεις που κανείς δεν πρέπει να λείψει…

Μαζί του η δυναμική παρουσία της Τάνιας  Κικίδη, που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…»

Όσο οι «σωτήρες»  παίζουν το δικό τους παιχνίδι για τις δικές μας ζωές εμείς δηλώνουμε παρών… στέλνουμε τα δικά  μας χαιρετίσματα… κρατάμε την ουσία… ονειρευόμαστε και δηλώνουμε με βεβαιότητα πως το Παιχνίδι Παίζεται Ακόμα!!!!

Όροι προσφοράς
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο/ 1 εισιτήριο
- Διαθέσιμα κουπόνια έως 100 εισιτήρια
- Το κουπόνι ισχύει για τις 19/9/2011
- H  συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων Μέλινα Μερκούρη
- Έναρξη: 20:30      
- Για την παραλαβή του εισιτηρίου οι κάτοχοι θα παραλάβουν το κουπόνι τους άμεσα και θα πρέπει να προσκομίσουν το κουπόνι αγοράς στο ταμείο εισιτηρίων
.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα