Στον απόηχο του Reworks 2011

Τα φώτα έσβησαν….τα beats σταμάτησαν….ο απόηχος όμως του πιο επιτυχημένου festival σύγχρονης μουσικής και τέχνης της Θεσσαλονίκης παραμένει!
Διαβάστηκε φορες
Και φέτος 8.000 άνθρωποι ένωσαν τις ανάσες τους, χαμογέλασαν, χόρεψαν, ήρθαν κοντά ο ένας με τον άλλον. Πάνω από 60 σχήματα και 120 καλλιτέχνες  έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην σκηνή και έγιναν ένα με το κοινό. Οι αποσκευές ξεχείλισαν με συναισθήματα και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το φετινό Reworks festival απέδειξε ότι ακόμα και στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η καλή μουσική και η αγάπη προς την τέχνη και τον πολιτισμό μπορούν να δώσουν ελπίδα και χαρά στο κοινό, το οποίο για μια ακόμη χρονιά υποστήριξε δυνατά το φεστιβάλ με την τόσο θερμή του ανταπόκριση. Νέες και νέοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη και ενώθηκαν με το κοινό της πόλης.Και τις 2 μέρες στη Βίλκα, όπου διεξάγεται τα τελευταία χρόνια το festival,  η διασκέδαση ξεκινούσε νωρίς και κρατούσε μέχρι το πρωί, αφού ο κόσμος με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό έφευγε μόνον όταν σταματούσε και ο τελευταίος ήχος, το τελευταίο χειροκρότημα!! Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, το κοινό γέμισε τις σκηνές και καλωσόρισε τους Ολλανδούς Kraak & Smaak, τους Hercules & Love Affair, τους Q Orchestra, σήκωσε τα χέρια στον αέρα για την Miss Kittin, τον James Holden, τον Reboot, τους Tiger & Woods και τους Art Department. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, τραγούδησε με τους Lamb, τους Smokey Bandits και τον Karuan, κατέκλυσε το stage της SCI + TEC, ένιωσε τις δονήσεις του Benga και του Kode 9 και χόρεψε μέχρι τις 11 το πρωί με την μουσική του Ison.

Η ίδια η πόλη μπήκε σε μια Reworks περίοδο μιας και το φεστιβάλ παρουσίασε εικαστικά έργα και εκθέσεις σε διάφορα  σημεία και στο Δημαρχείο της πόλης, προσφέροντας στον πολιτισμό, με μια άλλη, φρέσκια νότα στην καθημερινότητά της, εισπράττοντας ενθουσιασμό και θετικά σχόλια από το κοινό. Reworks festival, και η υπόσχεση είναι μία: το επόμενο ραντεβού….να ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα