Τσακνής - Ζιώγαλας - Μηλιώκας @ ΣτΝ: Λίγο μετά την πρεμιέρα

Οι Δ.Τσακνής, Ν.Ζιώγαλας και Γ.Μηλιώκας συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο "Σταυρό του Νότου". Διαβάστε τι έγινε στην πρεμιέρα στις 7 Οκτώβρη.

Διαβάστηκε φορες
Οι Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας συνθέτουν ένα από τα λίγα συνεργατικά σχήματα του φετινού χειμώνα που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο "Σταυρό του Νότου". Διαβάστε τι έγινε στην πρεμιέρα στις 7 Οκτώβρη:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ

Λίγο μετά την πρεμιέρα…

Είναι τρεις: Διονύσης Τσακνής, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, (κατά σειρά ηλικίας απ’ τον μικρότερο στο μεγαλύτερο) και την Παρασκευή 7/10 έγινε η πρεμιέρα τους στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Το εκρηκτικό μείγμα των γερόλυκων υποδέχτηκε τους πιο «πιτσιρικάδες», όπως οι ίδιοι τους αποκαλούν, και βέβαια εννοούν τη Γεωργία Γραμματικού, την Κασσιανή Λειψάκη και τους νεοφερμένους απ’ τη Θεσσαλονίκη “On the road”, σε μια ατμόσφαιρα αγαπημένη και ζεστή.

Με στίχο κοινωνικοπολιτικό, χιουμοριστικό και ερωτικό και πολύ ενέργεια, μας παρουσίασαν ένα πρόγραμμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με αγαπημένα τραγούδια που έχουν λόγο ύπαρξης και είναι παντός καιρού.

Οι εμφανίσεις τους συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για περιορισμένες παραστάσεις. Και όσον αφορά στο τι μας περιμένει εκεί, ο Γιάννης Μηλιώκας δήλωσε πως «η διασκέδαση όταν είναι μόνη της και δε συνδυάζεται με την ψυχαγωγία δε μας αφορά. Γιατί για εμάς, αυτό που κλονίστηκε στις μέρες μας είναι η ψυχή μας, είναι η πιστή μας σ' αυτό που είμαστε κι αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Είμαστε εδώ μαζεμένοι για να θυμίσουμε ότι υπάρχει ψυχή, ότι σύντομα θα γίνουμε όλοι μια γροθιά για να διώξουμε όλο αυτό το πράγμα που ήρθε με το ζόρι»…

Ώρα προσέλευσης: 22.00 - Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975
www.stn.gr


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα