10 τραγούδια για τον Οκτώβρη

10 τραγούδια για τον Οκτώβρη που θα σας βοηθήσουν να ξυπνάτε το πρωί ή να μείνετε κάτω απο το παπλωμά σας για την υπόλοιπη ημέρα.
Διαβάστηκε φορες

1.Hunter Lea-Let me be free: Εδώ ο ιδρυτής των Mono In Vcf υπογράφει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα Psych Pop gems της χρονιάς.Ποτέ δεν είναι αργά να τον ανακαλύψτε.

 Let Me Be Free by Hunter Lea 

2.The Allah Las-Long Journey: Παρέα 4 φίλων που η αγάπη τους για τα 60's τούς έκανε να σχηματίσουν μία μπάντα που το Echo στο Los Angeles τούς είχε ένα μήνα σερί τα weekends σαν House Band. Και μόλις ξεκινήσανε.3.Pink Playground-Dark Bloom: Όταν βγαίνει το ουράνιο τόξο αυτό το τραγούδι είναι το καταλληλότερο soundtrack. Από τον δίσκο τους Destination Ecstasy που μόλις κυκλοφόρησε.4.Noel Gallagher's High Flyin Birds-Broken Arrow: Ο Noel, όπως περίμεναν όλοι, έβγαλε τον πρώτο του σόλο δίσκο και δεν τα πήγε καθόλου άσχημα,αντιθέτως δείχνει ποιος θα κρατάει για πάντα το ντέφι και ποιος θα δημιουργεί.5.Small Faces-The Pigs trotters: Από το πρώτο άλμπουμ της παρέας του Steve Marriott, βγαλμένο από την εποχή που όλοι γράφανε καλή pop μουσική.6.Susan Christie-Rainy Day: Όταν περπατάς στην βροχή και ψάχνεις καταφύγιο, η φωνή της είναι πάντα εκεί για να σε στοιχειώσει,κάτι που έχουν καταφέρει λίγοι στην μουσική.7.Twin Sister-Spain: Τα ψυχεδέλο blues στην εποχή μας ποτέ δεν ακουστήκαν πιο όμορφα. Εν έτη 2011 γράφονται ακόμα(ευτυχώς τέτοια τραγούδια). Από τα πιο ωραία άλμπουμς του 2011. Προτείνεται με ένα ωραίο τσάι το πρωί.8.Cat's eyes-Over You: Το δίδυμο αγόρι-κορίτσι ποτέ δεν αποτυγχάνει και στην περίπτωσή τους όταν το αγόρι είναι ο frontman των Horrors. Γράφοντας ένα Psychedelic Pop album με ρετρό διαθέσεις για σκοτεινές καρδιές.9.Still Corners-I wrote in blood: Το φάντασμα των Jefferson Airplane είναι εδώ και οι Stll Corners γράψαν ένα απο τα πιο σκοτεινά και ψυχεδελικά τραγούδια της χρονιάς. Προτείνεται με Whiskey ή κόκκινο κρασί.10.Τhe Index-Shockwave: Τραγούδι από την εποχή που βάζαν τσίτα τους ενισχυτές και παίζαν χωρίς αύριο, εδώ μία μπάντα που δεν αναγνωρίστηκε ποτέ άλλα έμεινε στην ιστορία σίγουρα για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες. Μπροστά από την εποχή τους το λένε κάποιοι αυτό.Διαβάστε ακόμα