Ευριδίκη @ Σταυρός του Νότου Plus για τελευταία Παρασκευή με τον Δημήτρη Κοργιαλά

Με τον Δημήτρη Κοργιαλά κλείνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στον Σταυρό Του Νότου η Ευρυδίκη αυτή την Παρασκεύη 18/11
Διαβάστηκε φορες
Ονειρεύομαι ακόμα μαμά τραγουδάει κάθε Παρασκευή η Ευρυδίκη στο Σταυρό του Νότου plus, σε μια σειρά παραστάσεων όπου μας παρουσιάζει τα καινούργια της τραγούδια και μοιράζεται τη σκηνή με φίλους αγαπημένους.

Αυτήν την Παρασκευή η Ευρυδίκη υποδέχεται έναν ακόμα ξεχωριστό καλεσμένο για να γιορτάσουν μαζί το τέλος αυτών των εξαιρετικά επιτυχημένων εμφανίσεων και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Κοργιαλά. 
 
20 χρόνια στη δισκογραφία γιορτάζει η ερμηνεύτρια και έχει πραγματικά πολλά να μοιραστεί με τον Δημήτρη Κοργιαλά, μιας και είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από πολλές επιτυχίες της αλλά κυρίως ο άνθρωπος που μοιράζεται τις επιθυμίες, τα όνειρα, τις αγωνίες της και τη στηρίζει σε κάθε καινούργιο της βήμα.
 Έχει γράψει πέντε τραγούδια στην τελευταία δουλειά της Ευρυδίκης, ανάμεσά τους και το «Ονειρεύομαι ακόμα... μαμά»  που έδωσε τον τίτλο στο άλμπουμ, αλλά και στις παραστάσεις  στο Σταυρό του Νότου, σηματοδοτώντας έτσι το ξεκίνημα ενός τρίτου κύκλου για την Ευρυδίκη.

>Με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και χορέψει αλλά και τραγούδια που θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά στον Σταυρό του Νότου, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας υπόσχονται ένα ανατρεπτικό βράδυ, όπως μας έχουν αποδείξει ότι μόνο αυτοί ξέρουν... ένα βράδυ γεμάτο όμορφες μελωδίες, λόγια γεμάτα εικόνες, αναμνήσεις μέσα από στιγμές αληθινές άλλοτε με χαμόγελο, άλλοτε με θλίψη και άλλοτε μέσα από ξεσηκωτικούς ρυθμούς. που μας παρασύρουν σε μια υπέροχη γιορτή!

Ευρυδίκη και Δημήτρης Κοργιαλάς, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου plus!

Είσοδος (με ποτό στο μπαρ): 15 ευρώ
Είσοδος (με ποτό στο τραπέζι): 20 ευρώ
Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β' φιάλη 80 ευρώ
Κρασί 50 ευρώ, β’  φιάλη 40 ευρώ
Ώρα προσέλευσης 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
τηλέφωνο 210-922.69.75

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα