Νέοι δίσκοι από Killers, Biffy Clyro και Last Shadow Puppets

Μερικές ακόμα ανακοινώσεις για δίσκους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν ή να ξεκινήσουν να δημιουργούνται το 2012, διάβασα πρόσφατα στο ΝΜΕ και τις συγκέντρωσα παρακάτω...
Διαβάστηκε φορες
Μερικές ακόμα ανακοινώσεις για δίσκους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν ή να ξεκινήσουν να δημιουργούνται το 2012, διάβασα πρόσφατα στο ΝΜΕ και τις συγκέντρωσα παρακάτω. Εκτός από αυτούς, εκτενέστερη λίστα μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο του mix grill  εδώ.

Ο Brandon Flowers, frontman του συγκροτήματος The Killers επιβεβαίωσε ότι σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το νέο τους δίσκο φέτος. Σε συνέντευξή του στον Zane Lowe στο BBC Radio 1, ο Flowers δήλωσε ότι 'σίγουρα' θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ, αλλά δεν προσδιόρισε πότε ακριβώς θα το κάνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν να διαφέρει από τις προηγούμενες δουλειές τους όπως άφησε να εννοηθεί: 'We don't want to make 'Hot Fuss 2' or 'Sam's Town 2', or 'Day & Age 2'. We'll maybe take all that stuff, the best of all of it and do what we know how to do' (ΝΜΕ)

Σύμφωνα με τον Miles Kane, το ντουέτο του με τον Alex Turner, οι The Last Shadow Puppets, θα επιστρέψουν στο στούντιο για τη  νέα τους δουλειά στο τέλος του 2012. Για την ώρα όπως είπε ο Kanes, 'απολαμβάνουν και οι δύο τις ξεχωριστές δουλειές τους, αλλά δεν παύουν να συνεργάζονται' (ΝΜΕ).

Ένα Σκωτσέζικο συγκρότημα που αποσπά βραβεία για τις ζωντανές εμφανίσεις του, οι Biffy Clyro, σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν νέο, διπλό δίσκο, τον έκτο κατά σειρά. Ευελπιστούν ότι θα έχουν τελειώσει τις ηχογραφήσεις τον Απρίλιο του 2012. Όπως αποκάλυψε ο frontman Simon Neil στο περιοδικό Q, ο δίσκος θα έχει ως μοτίβο τις σωστές και τις λάθος αποφάσεις που μπορεί να πάρει κάποιος στην πορεία του.


Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα