collage

Τα 10 καλύτερα ξένα τραγούδια του καλοκαιριού 2021

Μέσα στη φθινοπωρινή δροσιά ξεχωρίζουμε όσα ακούσαμε το καλοκαίρι που έφυγε.

Διαβάστηκε φορες

Οι καινούργιες κυκλοφορίες δεν σταμάτησαν να έρχονται μέσα στο καλοκαίρι. Ακούσαμε πολλές από αυτές που κυκλοφορούν εκεί έξω και ξεχωρίσαμε δέκα από αυτές για να σας προτείνουμε. Από τη metal επιστροφή των Iron Maiden μέχρι τις pop «σκανδαλιές» της Billie Eilish, η λίστα περιέχει όσα μας άρεσαν, αφήνοντας αρκετά τραγούδια απ' έξω.

Μια ενδιαφέρουσα συνεργασία που ακούσαμε είναι αυτή του Bruce Springsteen με τους Killers, από τον ωραίο καινούργιο τους δίσκο. Ο Robert Plant έχει σχεδόν δεκαπέντε χρόνια που συνεργάστηκε με την Alison Krauss και φέτος το κάνει ξανά στο τραγούδι αυτό από τον δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Μια ακόμα ευχάριστη συνεργασία είναι και το "The Secret He Had Missed" των Manic Street Preachers με την Julia Cumming, που δεν απομακρύνεται από τον γνώριμο ήχο του συγκροτήματος χωρίς να χάνει την επαφή με το «σήμερα».

Για την κορυφή επιλέξαμε την Billie Eilish, ο δεύτερος δίσκος της οποίας μπορεί να μην εντυπωσίασε, έχει, ωστόσο ωραία τραγούδια όπως το "Lost Cause". Από κοντά και η Lorde με το ομώνυμο τραγούδι του τρίτου δίσκου της, "Solar Power". Προτείνουμε επίσης να ακούσετε τις καινούργιες δουλειές των Nothing But Thieves, των Sleater Kinney και των Jungle, όπως και αυτή του Damon Albarn - όλες τους αξιόλογες για τα είδη τους και την εποχή μας.

Δείτε τη δεκάδα και ακούστε ολόκληρη τη λίστα παρακάτω:

1. Billie Eilish - Lost Cause
2. Manic Street Preachers & Julia Cumming - The Secret He Had Missed
3. Iron Maiden - The Writing On The Wall
4. Robert Plant & Alison Krauss - Can't Let Go
5. Nothing But Thieves - Futureproof
6. Damon Albarn - Polaris
7. Lorde - Solar Power
8. Sleater Kinney - Method
9. Jungle - Talk About It
10. Killers & Bruce Springsteen - Dustland

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα