Το Σάββατο η τελευταία "παράσταση" της Etta James

Την Παρασκευή θα τελεστεί δημόσια επιμνημόσυνη δέηση ενώ το Σάββατο σε ιδιωτική τελετή στο L.A. θα αποχαιρετήσουν την μεγάλη καλλιτέχνιδα οι οικείοι της και κάποιοι επώνυμοι.
Διαβάστηκε φορες
Στην περιοχή Gardena στο Los Angeles θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο η εξόδιος ακολουθία της Etta James.

Η τελετή θα είναι ιδιωτική ενώ μία ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου,  θα λάβει χώρα ξεχωριστή δημόσια τελετή στο Inglewood για όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στην μεγάλη ντίβα.  Η οικογένεια έχει ζητήσει να γίνονται δωρεές στο Rhythm & Blues Foundation της Philadelphia.

Ο αιδεσιμότατος Al Sharpton θα τελέσει την δέηση, όπως άλλωστε είχε κάνει αντίστοιχα και για τον Michael Jackson. O εκπρόσωπός του είπε πως θα παραστούν στην ιδιωτική τελετή και κάποιοι celebrities, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η ιέρεια της Soul πέθανε στις 20 Ιανουαρίου σε ηλικία 73 ετών ταλαιπωρημένη αρκετά από την βεβαρημένη υγεία της. Το 1993 απέκτησε μια θέση στο Rock And Roll Hall Of Fame ενώ έχει κερδίσει 6 βραβεία Grammy. Εντάχθηκε στην δισκογραφική εταιρεία Chess Records το 1960 και από τότε διέγραψε μοναδική, λαμπρή καριέρα στην soul και blues μουσική.

Tags
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα