Οι Kasabian στο EJEKT Festival 2012!

Αυτή κι αν είναι καλή είδηση! Ένα από τα συγκροτήματα που αυτή τη στιγμή κάνει επιτυχία σε όλο τον κόσμο, οι Kasabian θα έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Επιβεβαιώθηκε κι από το Twitter της Detox!
Διαβάστηκε φορες



Αυτή κι αν είναι καλή είδηση! Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο StopThatSound, ένα από τα συγκροτήματα που αυτή τη στιγμή κάνει επιτυχία σε όλο τον κόσμο, οι Kasabian θα έρθουν στην Ελλάδα το ερχόμενο Καλοκαίρι!

Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ψύχους και αέρα, οι άνθρωποι της Detox "ζέσταναν" τις καρδιές μας με αυτή την είδηση! Το EJEKT Festival 2012 έχει headliners (μάλλον) τους Βρετανούς Kasabian, ένα από καλύτερα συγκροτήματα των Zeros! Μπράβο στην Detox, η οποία μετά το ρίσκο που πήρε πέρσι με τους Interpol, φέρνει άλλο ένα αξιόλογο συγκρότημα στην Ελλάδα, το οποίο δεν είναι (ακόμη) μέσα στα λεγόμενα "συναυλιακά σιγουράκια".

Οι επιρροές των Άγγλων από τους Stone Roses είναι εμφανείς και φαντάζομαι ότι θα είναι ονειρική μια συνύπαρξη τους σε μια συναυλία το καλοκαίρι. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1997 και έχει κυκλοφορήσει 4 studio albums, τα Kasabian (2004), Empire (2006), West Ryder Pauper Lunatic Asylum (2009) και Velociraptor! (2011). Τα τρία πρώτα έγιναν διπλά-πλατινένια στη Μ. Βρετανία και τα τρία τελευταία albums έφτασαν στην κορυφή του UK Chart.

Προσωπικά, θεωρώ ότι το "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" είναι ο καλύτερος δίσκος των Kasabian. Οι επιρροές από την ψυχεδέλια των 70s είναι πεντακάθαρες, αλλά η παραγωγή είναι τέτοια ώστε να προσαρμόζεται περισσότερο στην εποχή μας, παρά σε εκείνη τη δεκαετία. Αυτό είναι το ζητούμενο άλλωστε...

Τα τραγούδια των Kasabian που ξεχωρίζουν κατά τη γνώμη μας είναι τα εξής: "Fire", "L.S.F. (Lost Souls Forever)", "Days Are Forgotten", "Where Did All the Love Go?", "Empire", "Shoot the Runner", "Goodbye Kiss".

Αναμένουμε το επίσημο δελτίο τύπου για να δούμε όλες τις λεπτομέρειες (πότε θα γίνει το Φεστιβάλ, που, ποια άλλα συγκροτήματα θα συμμετέχουν, κόστος εισιτηρίου κλπ).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε εκεί!!!

Νέα Ενημέρωση - 14:25: Οι Νορβηγοί Katzenjammer (folk, pop, rock) θα παίξουν στο Ejekt Festival 2012.

14:44: Oι Kasabian στο Ejekt Festival 2012. Μόλις, επιβεβαιώθηκε κι από το
Twitter της Detox!

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου της Detox για το EJEKT Festival 2012.




Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα