Νέο soundtrack από τους Chemical Brothers

Οι Chemical Brothers θα γράψουν το soundtrack της ταινίας Now You See Me.
Διαβάστηκε φορες
Σύμφωνα με το blog The Playlist, οι Chemical Brothers έχουν συμφωνήσει να αναλάβουν τη μουσική επένδυση της ταινίας Now You See Me . Την ταινία σκηνοθετεί ο Louis Leterrier και πρωταγωνιστεί ο Jesse Eisenberg (The Social Network), Morgan Freeman, Woody Harrelson και ο rapper Common. Η ταινία είναι η ιστορία μιας ομάδας ταχυδακτυλουργών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των παραστάσεών τους καταφέρνουν και ληστεύουν τράπεζες, και τα κέρδη τους τα μοιράζουν στο κοινό τους. Το Now You See Meυπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες σε ένα χρόνο.

Αυτό δεν είναι το πρώτο soundtrack των Chemical Brothers. Πέρυσι, ανέλαβαν τη μουσική της ταινίας του Joe Wright, Hanna, η ιστορία μιας γυναίκας πληρωμένης δολοφόνου.

Παράλληλα, κυκλοφορεί το DVD με τη live εμφάνισή τους στην Ιαπωνία, Don't Think. Στις 26 Ιανουαρίου έγινε η παρουσίαση του φιλμ, στο κοινό. Ανάμεσα στους θεατές, η Keira Knightely, οι Klaxons και οι Matt Smith και Karen Gillan (Doctor Who). Δείτε περισσότερα εδώ.

Chemical Brothers έχουν, επίσης, αφήσει να εννοηθεί ότι γράφουν μουσική σχετικά με την ποδηλασία - "connected to the cycling", όπως ανέφεραν οι ίδιοι - για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.Πηγή: ΝΜΕ.com
Διαβάστε ακόμα