Συνέντευξη: Νέο υλικό από τους Last Drive τον επόμενο μήνα

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος μίλησε χθες το απόγευμα με τον Αλέξη Καλοφωλια για την επερχόμενη συναυλία των Last Drive στη Μουσική Σκηνή του Passport, τα νέα τραγούδια τους κ.α.
Διαβάστηκε φορες
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος μίλησε χθες το απόγευμα με τον Αλέξη Καλοφωλια (Alex K) για την επερχόμενη συναυλία των Last Drive στη Μουσική Σκηνή του Passport, η οποία μάλιστα είναι η πρώτη που κάνει το συγκρότημα στον Πειραιά.

Οι Last Drive μόλις ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση ενός EP με τέσσερα νέα κομμάτια, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

Μεταξύ άλλων, ο Alex K είπε τα εξής: "Ούτε στα τρελά μας όνειρα, δεν είχαμε σκεφτεί αυτό που ζούμε τώρα. Εμείς ξεκινήσαμε μια εποχη, στην οποία το να παίζεις ροκ ήταν μια ανωμαλία, μια παρεκτροπή. Τώρα, όχι μόνο η μουσική μας δεν αντιεμτωπίζεται ως κάτι ξένο, αλλά οι μπάντες αντιμετωπίζουν τόσο τολμηρά τις επιρροές τους, που δε διστάσουν να τις εξελίσσουν. "

Ακούστε παρακάτω όλη τη συνέντευξη του Αλέξη Καλοφωλιά στην εκπομπή του Δημήτρη Αντωνόπουλου (Τετάρτη 14.03 6 - 7 μμ) στο Κανάλι 1 90.4:Σάββατο, 17/3

THE LAST DRIVE
+ opening act: Bazooka

Τιμή εισόδου: 10 eur (προπώληση) – 12 eur (ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς) – The Lab (Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια) – Tilt (Ασκληπιού 37) - Αγοράστε το εισιτήριο σας από το dealarte.gr.

Ωρα έναρξης: 22.00

Tags
Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα