Το Mix Grill συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά με το EXIT Festival

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Mix Grill συνεργάζεται με το EXIT Festival, ένα από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά Μουσικά Festivals τα τελευταία χρόνια.
Διαβάστηκε φορες
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Mix Grill συνεργάζεται με το EXIT Festival, ένα από τα καλύτερα Ευρωπαϊκά Μουσικά Festivals τα τελευταία χρόνια.

Στα δύο επόμενα Πρωταθλήματα του on-line trivial παιχνιδιού μας "Μονομαχίες" - http://game.mixgrill.gr θα δωθούν συνολικά 6 εισιτήρια για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ + θέση στο Camping site του EXIT για κάθε εισιτήριο.

To EXIT Festival θα γίνει φέτος στις 12 με 15 Ιουλίου στο πανέμορφο κάστρο του Novi Sad. Πέρσι, στο Φεστιβάλ πήγαν ο συντάκτης μας Μιχάλης Λαμπρινός - poromenos (διαβάστε εδώ το review του) και ο νικητής του περσινού Πρωταθλήματος των Μονομαχιών, Γιώργος Κατακουζηνός (διαβάστε το review του εδώ). Ο Μιχάλης έγραφε τα εξής τον Ιούλιο του 2011:

Το ξεχωριστό στοιχείο στο Exit, σε σχέση με τα υπόλοιπα "κλασικά" festival της Ευρώπης, είναι η πολύ καλή μίξη του alternative/indie/pop rock με το dance στοιχείο! Το line up της dance arena θα μπορούσε να γίνει ένα festival από μόνο του καθώς κάθε χρόνο έχει τα μεγαλύτερα ονόματα/dj's της dance σκηνής που για εμένα και για εσάς (τον μέσο αναγνώστη του Mix Grill) πρέπει να είναι τραγικά αδιάφορα, αλλά για πολύ κόσμο είναι ο λόγος που επισκέπτονται το festival.

Έτσι με αυτή την μίξη οι διοργανωτές καταφέρνουν να προσελκύσουν πολύ κόσμο που δεν θα πήγαινε σε ένα "κλασικό" rock φεστιβάλ και να διαφοροποιήσουν πολύ το "φεστιβαλικό προϊόν" που προσφέρουν…

Στα του φεστιβάλ τώρα! Καταρχάς, η τοποθεσία και μόνο που διεξάγεται το festival αποτελεί από μόνη της αξιοθέατο. Το Exit διεξάγεται μέσα σε ένα μεσαιωνικό κάστρο που από την είσοδο και μόνο σε προκαταβάλει θετικά για την συνέχεια! Για να μπεις στον χώρο του festival περνάς μέσω μιας γέφυρας πάνω από τον Δούναβη!

Τι θα "σερβίρει" όμως φέτος το EXIT Festival;

Line-up:

Guns n' Roses - New Order - Richie Hawtin - Gossip - Wolfmother - Laurent Garnier L.B.S.

Luciano - Miss Kittin - Azari & III - Buraka Som Sistema - Art Department - Maceo Plex - Reboot live - Brodinski - When saints go machine

Kenny Larkin - Robert Dietz - Maayan Nidam

Εισιτήρια

Ειδκή τιμή για όλες τις μέρες: 59 Ευρώ + free camp
Ισχύει μέχρι τα τέλη Μαρτίου!
 
Κανονική τιμή για όλες τις μέρες: 75 Ευρώ
Ισχύει μέχρι τα τέλη Μαϊου!
 
Μετά το εισιτήριο θα κοστίζει: 110 Ευρώ

Αγοράστε τα εισιτήρια σας στο Ticket Arena.

Το ταξίδι στο Novi Sad μπορεί να γίνει και οδικώς, μιας και η απόσταση του από Θεσσαλονίκη είναι 8-10 ώρες. Περισσότερα για το Φεστιβάλ και τα εισιτήρια που θα κερδίσετε στις "Μονομαχίες" σε νέο άρθρο μας.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα