Οι Grinderman κυκλοφόρησαν δίσκο με remixes

Οι Grinderman κυκλοφόρησαν το Grinderman 2 RMX.
Διαβάστηκε φορες
Αν και ο Nick Cave είχε ανακοινώσει τη διάλυση των Grinderman στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, κυκλοφόρησε το Grinderman 2: RMX.

Στο νέο αυτό δίσκο περιλαμβάνονται remixes και διασκευές στα τραγούδια του δεύτερου πολύ καλού δίσκου των Grinderman, Grinderman 2 (2010). Το άλμπουμ, που κυκλοφορεί από τη Mute, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το 'Super Heathen Child', μια εκτέλεση του 'Heathen Child' η οποία ενώνει τους Grinderman με τον Robert Fripp, θρυλικό κιθαρίστα (King Crimson, David Bowie, Eno) . Επίσης, στο δίσκο θα βρείτε το ακυκλοφόρητο remix του Nick Zinner (Yeah Yeah Yeahs) στο 'Bellringer Blues', το remix του Joshua Homme (Queens of The Stone Age) στο 'Mickey Mouse & the Goodbye Man' καθώς και την original demo εκτέλεση του 'Evil'. 

Ο δίσκος είναι διαθέσιμος σε CD, βινύλιο και ηλεκτρονική μορφή. Επίσης, υπάρχει μια πολυτελής iTunes έκδοση η οποία περιλαμβάνει τα videoclips των 'Heathen Child', 'Mickey Mouse & the Goodbye Man', 'Evil', ένα φιλμάκι μικρού μήκους για τους Grinderman και 3 videos από τις εμφανίσεις του συγκροτήματος.

Στο τέλος του άρθρου ακούστε το δυνατό remix των Unkle στο 'Worm Tamer'.

Grinderman 2 RMX:
Grinderman / Fripp: "Super Heathen Child"
A Place to Bury Strangers: "Worm Tamer"
Nick Zinner: "Bellringer Blues"
UNKLE: "Hyper Worm Tamer"
Joshua Homme: "Mickey Bloody Mouse"
Cat's Eyes with Luke Tristram: "When My Baby Comes"
Barry Adamson: "Palaces of Montezuma"
Silver Alert: "Evil" [ft. Matt Berninger]
SixToes: "When My Baby Comes"
Andy Weatherall: "Heathen Child"
Factory Floor: "Evil"
Grinderman: "First Evil"


Tags
Διαβάστε ακόμα