Ο Andre 3000 θα υποδυθεί τον Jimi Hendrix στη βιογραφική ταινία All Is By My Side

To ήμισυ των OutKast, Andre 3000, θα υποδυθεί τον Jimi Hendrix στην ταινία All Is By My Side.
Διαβάστηκε φορες
O 37χρονος André Lauren Benjamin γνωστός ως Dré ή Andre 3000 είναι περισσότερο γνωστός ως το ήμισυ των OutKast μαζί με τον Big Boi. Σύμφωνα με το iftn.ie (The Irish Film & Television Network) ο Andre 3000 θα υποδυθεί τον Jimi Hendrix στην ταινία “All Is By My Side”. Ο Andre έχει ήδη παίξει κάποιους ρόλους σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως Families, The Shield, Be Cool, Revolver, Semi-Pro και Four Brothers. Εμφανισιακά, φαίνεται καλή επιλογή, αλλά όσον αφορά το ταλέντο του και την ικανότητά του να υποδυθεί μια τόσο έντονη προσωπικότητα, θα το δούμε στην ταινία.

H ταινία θα παρουσιάζει την ζωή του σπουδαίου μουσικού την περίοδο 1966 – 1967. Την περίοδο εκείνη η τότε φιλενάδα του κιθαρίστα των Rolling Stones Keith Richards, Linda Keith, ανακάλυψε τον Hendrix σε ένα club της Νέας Υόρκης και τον σύστησε στον μάνατζερ Chas Chandler, ο οποίος τον πήγε στο Λονδίνο. Εκεί ηχογράφησε το πρώτο του και πλέον θρυλικό άλμπουμ “Are You Experienced”. 

Το έργο βρίσκεται στο στάδιο του pre-production και υπολογίζεται ότι τα γυρίσματα θα διαρκέσουν 6 εβδομάδες. Η ταινία έχει γραφτεί και θα σκηνοθετηθεί από τον John Ridley, ο οποίος έχει γράψει τα σενάρια για τις ταινίες Three Kings και U-Turn. 

Η ηθοποιός Hayley Atwell (Captain America) δήλωσε πως την είχαν προσεγγίσει για την ίδια ταινία αλλά ο Andre είναι η μόνη επιβεβαιωμένη συμμετοχή ως τώρα.Πηγή: nme.com, iftn.ie

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα