Οι Stone Roses με νέο υλικό

Οι Stone Roses έχουν έτοιμα τουλάχιστον τέσσερα νέα τραγούδια, δήλωσε ο Chris Coghill 
Διαβάστηκε φορες
Ο Chris Coghill είναι ο σεναριογράφος της νέας ταινίας Spike Island, που προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2013. Στην ταινία μια ανερχόμενη indie μπάντα ταξιδεύει στο Spike Island του Chesire (UK) για να δει τη συναυλία των Stone Roses

Στο Spike Island οι Stone Roses είχαν δώσει μια κλασική πλέον συναυλία σε 30,000 επισκέπτες την περίοδο που η λεγόμενη ‘Madchester’ σκηνή ήταν στο προσκήνιο. Εκείνη την εποχή η συναυλία θεωρήθηκε αποτυχημένη κυρίως λόγω προβλημάτων στον ήχο και την οργάνωση, αλλά πλέον θεωρείται το “Woodstock for the baggy generation”.

Ο Chris Coghill δήλωσε πως οι Stone Roses έδωσαν την έγκρισή τους στην ταινία: «Ο Mani και ο Ian Brown είπαν ‘Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε’. Ουσιαστικά, η ταινία είναι ένα γράμμα αγάπης προς τους Stone Roses. Ήμουν 16 χρονών το 1990 στο Manchester. Είμαστε φίλοι με τον Mani και γνωρίζω λίγο τον Ian. Όταν πρωτομιλήσαμε για την ταινία, τους έστειλα ένα email με το σκοπό μας και τι θέλαμε να κάνουμε και είπαν ‘Έχετε την υποστήριξή μας, έχετε την ευλογία μας, ό,τι χρειαστείτε’». Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε αν έχει ακούσει νεό υλικό από την μπάντα δήλωσε ότι «έχουν ηχογραφήσει ήδη τρία-τέσσερα νέα κομμάτια». 

Το ενδιαφέρον για τους Stone Roses και τον τραγουδιστή τους Ian Brown έχει αυξηθεί από το προηγούμενο έτος. Το συγκρότημα επανενώθηκε για μια παγκόσμια περιοδεία αυτό το καλοκαίρι ενώ οι εμφανίσεις τους στο Manchester (29,30 Ιουνίου και 01 Ιουλίου) είναι ήδη Sold-out. Έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια για το νέο τους δίσκο με την Universal στο Λονδίνο και την Columbia στη Νέα Υόρκη.


Διαβάστε ακόμα