Κερδίστε τα βιβλία "Αίμα στην καρδιά του χειμώνα" & "Μαρίνα" των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Από σήμερα Τρίτη 29 Μαϊου, μέχρι την Παρασκευή 01/06 στις 15:00, παίζουμε για τα εξής βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ:
Διαβάστηκε φορες
Από σήμερα Τρίτη 29 Μαϊου, μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 15:00, παίζουμε για 2 αντίτυπα από τα εξής βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (4 νικητές συνολικά):

ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ - Μικρό Σχήμα
ΜΑΡΙΝΑ του Κάρλος Ρουιθ Θαφον

Που παίζουμε;

Αρχικά, όλοι σας μπορείτε να έχετε μια συμμετοχή, κάνοντας απλά like στο αντίστοιχο post μας στη σελίδα του Mix Grill στο Facebook.

Ακόμη, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερες συμμετοχές αν παίξετε στο on-line trivial παιχνίδι μας "ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ". Όσους πόντους κερδίζετε στο παιχνίδι, τόσες συμμετοχές θα έχετε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 01/06 στις 15:00. Ένας πόντος στις "Μονομαχίες" = μια συμμετοχή λοιπόν. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο Facebook.

EXIT FESTIVAL & ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ

Μην ξεχνάτε ότι μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαϊου παίζουμε στις "ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ" για 2 εισιτήρια για όλες τις μέρες του EXIT Festival! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε να δούμε τα δώρα μας τώρα με περισσότερες λεπτομέρειες:

ΒΙΒΛΙΑ των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ - Μικρό Σχήμα

Σουηδία, Λινσέπινγκ. Ένα αστικό κέντρο από τα πιο αναπτυγμένα της χώρας, που όμως περιβάλλεται από έρημες πεδιάδες και δάση. Εκεί συχνά αισθάνεται κανείς ότι ο χρόνος έχει σταματήσει. 

Ο φετινός Φλεβάρης είναι ο πιο παγωμένος που μπορούν να θυμηθούν οι κάτοικοι της περιοχής. Τις πρώτες πρωινές ώρες μιας νύχτας πιο κρύας από τις άλλες, το σώμα ενός παχύσαρκου άντρα βρίσκεται κρεμασμένο σε μια μοναχική βελανιδιά στη μέση μιας ανεμοδαρμένης πεδιάδας.

Η νεαρή Μάλιν Φορς, ανύπαντρη μητέρα, που αγωνίζεται μόνη ενάντια στις αντιξοότητες και τις απογοητεύσεις που δοκίμασε στη ζωή της και, ταυτόχρονα, επιθεωρήτρια του αστυνομικού τμήματος του Λινσέπινγκ, θα αναλάβει την υπόθεση. Μαζί με τους συναδέλφους της, ξεκινά την έρευνα για την ανακάλυψη της ταυτότητας του νεκρού άντρα και για τις συνθήκες του θανάτου του. Μοιραία, η έρευνα καθιστά τη Μάλιν και τους συνεργάτες της μάρτυρες στο άγριο ξύπνημα ενός δολοφόνου. Η περιπέτεια για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του θα εξελιχθεί σε μια κάθοδο ως την πιο σκοτεινή, παγωμένη άβυσσο της ανθρώπινης ψυχής.

ΜΑΡΙΝΑ του Κάρλος Ρουιθ Θαφον

Η Μαρίνα μού είπε κάποτε πως θυμόμαστε μόνο αυτό που δε συνέβη ποτέ.  Θα περνούσε μια αιωνιότητα προτού καταλάβω το νόημα αυτών των λέξεων.

Έτσι ξεκινά την αφήγησή του ο Όσκαρ Ντράι, ο οποίος εγκατέλειψε την πόλη όπου γεννήθηκε σε μια μάταιη προσπάθεια να ξεφύγει από τις αναμνήσεις του, πιστεύοντας πως, αν απομακρυνόταν αρκετά, οι φωνές του παρελθόντος θα σώπαιναν για πάντα.  Δεκαπέντε χρόνια αργότερα επιστρέφει στη Βαρκελώνη για να ξορκίσει τα φαντάσματά του και να έρθει αντιμέτωπος με τη μνήμη του·  τη μακάβρια περιπέτεια που στιγμάτισε τη νιότη του, τη φρίκη και την τρέλα που περιέβαλλαν, παραδόξως, την πιο όμορφη ερωτική ιστορία. Γιατί «όλοι έχουμε ένα μυστικό διπλοκλειδωμένο στη σοφίτα της ψυχής μας».

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα