Λάκης Παπαδόπουλος @ Τεχνόπολις (5/6)

Μουσική, χορός, κλάμα και σκέψη για το σπίτι για μια σωστή επιλογή (σωστή επιλογή, λέμε τώρα) !
Διαβάστηκε φορες
Πού; Στην Τεχνόπολη! Πότε; Χθες, Τρίτη 5 Ιουνίου 2012! Γιατί; Γιατί ο Λάκης Παπαδόπουλος γιόρταζε τα 30 χρόνια στο ελληνικό τραγούδι, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους!

Αν δεν ήσουν στο Γκάζι  είτε πεζός είτε όχι, από τις 8 μέχρι και μετά τις 9, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κόσμο είχε η συναυλία. Έχω πάει σε αρκετές συναυλίες στο Γκάζι και τόσο μα τόσο πολύ κόσμο δεν έχω ξαναδεί! Όπως μας είπε και ο Λάκης Παπαδόπουλος, δεν περίμεναν τόσο κόσμο! Ζήτησε συγνώμη, για την ορθοστασία και την 'ταλαιπωρία' και είπε ότι αν το ήξεραν θα κανόνιζαν να γίνει η συναυλία σε μεγαλύτερο χώρο, αλλά ήθελαν να είναι στο κέντρο της Αθήνας. Ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο Λάκης, τώρα ανακάλυψε τους φίλους του!”

Α, θέλω να ξέρεις ότι στην αρένα ο κόσμος καθόταν σε καρέκλες, πράγμα που για την συγκεκριμένη βραδιά κι εγώ το θεωρούσα απαραίτητο!

Γύρω στις 21:15, βγήκε ο Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ με ένα χαρτί στο χέρι και μας είπε λίγα λόγια, με σύμβουλο αυτό το χαρτί προλόγιζε κάθε φίλο του. Ο κάθε καλεσμένος έλεγε 3 κομμάτια και τα περισσότερα χωρίς τον 'εορτάζοντα'. Η σειρά με την οποία εμφανίστηκαν ήταν η εξής:
Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιώργος Δημητριάδης, Μπλε, Χρήστος Δάντης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Πουλικάκος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου (είπε ένα κομμάτι), έπαιξε ένα βίντεο με δύο κομμάτια με τον Δημηήτρη Μητροπάνο- κι ύστερα τραγουδήσαμε όλοι το “Για να σε εκδικηθώ”- Μανώλης Μητσιάς, Γιώτα Νέγκα, Ονιράμα, Γιάννης Μηλιώκας, Αρλέτα...

Στο τέλος του Γιάννη Μηλιώκα έφυγα και η ώρα είχε πάει 00:22!

Από το συγκεκριμένο σημείο που ήμουν όπου πότε πατούσαν, πότε δεν πατούσαν τα πόδια μου, πέρασα πολύ ωραία! Ίσως να μην ήταν η βραδιά όπως την λαχταρούσα: (δηλαδή, με περισσότερο Λάκη), αλλά είχε ένα άλλο ενδιαφέρον. Η μπάντα ήταν εκπληκτική όπως και ο ήχος. Οι διασκευές και οι ερμηνείες όλων των κομματιών ιδιαίτερες! Αυτό ήταν το ξεχωριστό σημείο της συναυλίας. Θα το δεις και στο cd ή και dvd που θα βγει... και αυτό το λέω από μόνη μου, μιας και η συναυλία είχε πλήρη κάλυψη. Α! Να σου πω ότι χρειαζόταν το 'βίντεο γουόλ' για μας τους πίσω πίσω, παρόλο που δεν είδαμε κανέναν μουσικό!

Φεύγοντας, κράτησα τα λόγια του Λάκη Παπαδόπουλου και του Γιάννη Μηλιώκα, που επεσήμαναν με χαρά, πώς μαζευτήκαμε όλοι εμείς εκεί, τέτοιους καιρούς...

Μουσική, χορός, κλάμα και σκέψη για το σπίτι για μια σωστή επιλογή ('σωστή επιλογή, λέμε τώρα) !

Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
8,0 / 10 (σε 5 αξιολογήσεις)
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα