Ο Elvis ζει;

Ακόμα και αν ο Elvis ζει, προφανώς δεν θέλει να τον δούμε. Ας δούμε λοιπόν, το ολόγραμμά του.
Διαβάστηκε φορες
Μετά τον Tupac Shakur και τον Freddie Mercury ήρθε η σειρά του Elvis να γίνει ολόγραμμα. Αν και η εμφάνιση του Freddie δεν ήταν ακριβώς ολόγραμμα αλλά περισσότερο video-projection, αυτή του Tupac ήταν σίγουρα εντυπωσιακή, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Το ολόγραμμα του Tupac, που εμφανίστηκε στο αμερικανικό φεστιβάλ Coachella, είναι δημιουργία της εταιρείας Digital Domain Media Group, υπεύθυνο για πολλά projects με ειδικά εφέ. Από αυτούς και μέσω του rollingstone.com, μαθαίνουμε ότι συνεργάζονται με την Core Media Group για να δημιουργήσουν εναν εικονικό Elvis, ο οποίος θα εμφανίζεται σε ταινίες, στην τηλεόραση και σε άλλα μέσα, περιλαμβανομένων και των συναυλιών.

Η Core Media Group έχει αναλάβει την πραγματοποίηση διάφορων projects σχετικά με τον Elvis, όπως μιας παγκόσμιας περιοδείας με τίτλο «Elvis Presley in Concert», στην οποία ο Elvis εμφανίζεται μέσω «state-of-the-art video». 

Όπως φαίνεται, σιγά σιγά θα ξαναζωντανέψουν οι θρύλοι της μουσικής που έχουν αφήσει το μάταιο τούτο κόσμο. Είναι γνωστό πως οι δισκογραφικές και οι εταιρείες παραγωγής, μη θελοντας να ρισκάρουν με νέα πρόσωπα και σχήματα, ανακυκλώνουν τις παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες. Αλλά μέχρι που θα φτάσει αυτό; Λέτε σε κάποια χρόνια να βλέπουμε συναυλίες με ολογράμματα; Λέτε να ζήσουμε και εμείς θρυλικές συναυλίες που ακούμε από τους μεγαλύτερους; Και αν αυτό γίνει πραγματικότητα, πόσο θα μας αρέσει να παρακολουθούμε “περίπου live” συναυλίες;

Ακόμα και αν ο Elvis ζει, προφανώς δεν θέλει να τον δούμε. Ας δούμε λοιπόν, το ολόγραμμά του.

Διαβάστε ακόμα