Οι Suede ετοιμάζουν καινούργιο δίσκο

Οι Suede συνεχίζουν την περιοδεία τους και ταυτόχρονα προετοιμάζουν και τον καινούργιο τους δίσκο.
Διαβάστηκε φορες
Οι Suede ήταν headliners την τελευταία ημέρα του Hop Farm Music Festival στις 1 Ιουλίου, όπου και έπαιξαν δύο καινούργια κομμάτια απ'τον επερχόμενο δίσκο, το "For The Strangers" και το "Sabotage". Και τα δύο κομμάτια πρόβαλλαν την πιο συναισθηματική πλευρά των Suede και ακολουθούσαν ένα πιο αργό ρυθμό. Οι Suede συνηθίζουν να παίζουν καινούργια τραγούδια σε φεστιβάλ από τη δεκαετία του '90 καθώς, όπως ανέφερε στη συνέντευξη πριν το φεστιβάλ ο Anderson, τους εξιτάρει το γεγονός ότι στο κοινό βρίσκονται και άτομα που μπορεί να τους αρέσει η μουσική τους ή να μην τη γνωρίζει καν.

Ο Anderson ακόμα αποκάλυψε ότι βρίσκονται ήδη στο στούντιο για το καινούργιο δίσκο και παραγωγός δεν είναι άλλος από τον Ed Buller, ο ίδιος δηλαδή που είχαν και στα πρώτα τρία και άκρως επιτυχημένα άλμπουμ τους.Αν και στα τελευταία δύο άλμπουμ προσπάθησαν να αποποιηθούν την ταμπέλα του κιθαριστικού συγκροτήματος, κάτι πολύ χαζό όπως παραδέχτηκε και ο frontman των Suede, αφού αυτό είμαστε. Άλλωστε η κιθαριστική μουσική είναι σπουδαία αν γίνεται σωστή δουλειά.

Αν και αρχικά είχαν δηλώσει ότι το καινούργιο άλμπουμ θα παρουσιαστεί μόνο αν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό, φαίνεται ότι οι Suede θα τον βγάλουν σίγουρα τελικά.

Διαβάστε ακόμα