Στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου το ARK Festival στην Αθήνα

Φέτος στο ARK Festival, η μουσική είναι μόνο η αρχή.
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΔΕΥΤΕΡΑ 10 & ΤΡΙΤΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
"Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων

Φέτος στο ARK Festival, η μουσική είναι μόνο η αρχή.

    Το ARK Festival, το φεστιβάλ που έγινε θεσμός από την πρώτη κιόλας χρονιά του γεφυρώνοντας τη μουσική σκηνή καταξιωμένων ονομάτων με τη δημιουργική έξαρση των διαδόχων τους, επιστρέφει για Τρίτη συνεχή χρονιά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου σε ένα χορταστικό διήμερο γεμάτο από τους ήχους και τους στίχους αγαπημένων και καταξιωμένων ονομάτων, διασκεδαστικές αλλά και ουσιαστικές παράλληλες δράσεις και την αίσθηση της ομαδικής συναρπαστικής εμπειρίας πιο έντονη από ποτέ – όλα αυτά με το φεστιβάλ να διατηρεί παραδοσιακά την τιμή του εισιτηρίου του σε χαμηλά επίπεδα.

    Μετά την επιτυχημένη του εξόρμηση σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας (το 2012 βρήκε το φεστιβάλ να επισκέπτεται για πρώτη φορά την Πάτρα, τον Βόλο και την Λάρισα, εκτός από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στις οποίες είχε δώσει το παρών τις προηγούμενες χρονιές), το ARK Festival γυρίζει πίσω στη βάση του με πανηγυρικές διαθέσεις και αυξάνοντας τις σκηνές του για να χωρέσουν ακόμα περισσότερη μουσική από ονόματα που αξίζει να ανακαλυφθούν ή να συστηθούν σε μεγαλύτερο κοινό. Το φετινό ARK της Αθήνας θα εξαπλωθεί σε δύο σκηνές μέσα στο χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, με τις συναυλίες να ξεκινούν από νωρίς το απόγευμα. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο φετινό ARK Festival θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

    Το ARK Festival ζει μέσα στην «Τεχνόπολις», που θα αξιοποιηθεί στο έπακρο για την ενίσχυση κοινωνικών, ανθρωπιστικών και πολιτιστικών σκοπών μέσα από σειρά παράλληλων δράσεων και συνεργασιών που θα ανακοινώνονται τις ερχόμενες εβδομάδες, αλλά και έξω από αυτή, με δρώμενα και πρωτοβουλίες που συμπεριλαμβάνουν ολόκληρη την πόλη και διαδίδουν το μήνυμα του ARK δυνατά και μελωδικά στους κατοίκους όλων των περιοχών της Αττικής.

    Όπως κάθε χρόνο, το ARK Festival απευθύνει και φέτος κάλεσμα σε εθελοντές με όρεξη και πάθος για τη μουσική, που επιθυμούν να αποτελέσουν κομμάτι της ομάδας του ARK και να ζήσουν εκ των έσω την καλύτερη μουσική εμπειρία της πόλης, συμμετέχοντας και βοηθώντας εθελοντικά κατά τη διάρκεια των 2 ημερών της διεξαγωγής του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο info@arkfestival.gr.

    Για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του ARK Festival και να παρακολουθείτε ανελλιπώς τις ανακοινώσεις των επόμενων ημερών που σταδιακά θα αποκαλύψουν το φετινό ΑRK σε όλο του το μεγαλείο, μείνετε διαρκώς συντονισμένοι:

Official Site: www.arkfestival.gr
Facebook: THE ARK FESTIVAL
Twitter: www.twitter.com/ark_festival

Γιατί ό,τι κι αν συμβαίνει, in music we trust.

ΧΟΡΗΓΟΙ:
COSMOTE || AMSTEL || REDBULL

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα