ΜΟΝΙΚΑ, IMAM BAILDI και METALAXIS στο ARK FESTIVAL στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Ηράκλειο μπαίνει στο χάρτη του ARK Festival!
Διαβάστηκε φορες
Το Ηράκλειο μπαίνει επιτέλους στο χάρτη του πιο αγαπημένου ελληνικού φεστιβάλ και θα υποδεχθεί το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου δύο από τα πιο δημοφιλή σύγχρονα ελληνικά ονόματα και μια τοπική μπάντα σε μια συναυλιακή ημέρα που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Η Μόνικα, οι Imam Baildi και οι MetalaXis θα βρεθούν στη σκηνή του ARK Festival στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΤΕΙ Ηρακλείου, μετά από τις πετυχημένες εξορμήσεις του φεστιβάλ στην Ελλάδα όλη τη φετινή χρονιά. Τo ARK Festival συνεχίζει την αποστολή του να διαδίδει την καλή μουσική σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και επισκέπτεται για πρώτη φορά την Κρήτη.

Το ARK Festival Ηρακλείου σηματοδοτεί την έναρξη της live επιστροφής της Μόνικας, η οποία εκτός από τα τραγούδια της που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα τα τελευταία χρόνια, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό ένα δείγμα από το πολυαναμενόμενο τρίτο της άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Οι Imam Baildi θα φροντίσουν να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη, όπως συνηθίζουν εντός και εκτός ARK, με τη δοκιμασμένη συνταγή τους (ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, ο Τσιτσάνης την mambo-big band ενορχήστρωση, το μπουζούκι μιξάρεται με electro-swing και τα balkan πνευστά μπλέκονται με κουβανέζικους ρυθμούς) που τους έκανε ένα από τα κορυφαία γκρουπ της Ευρώπης. Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι MetalaXis, μια από τις πιο γνωστές ροκ μπάντες της πόλης.

Το Ηράκλειο θα είναι η πρώτη από τις χειμερινές στάσεις του ARK Festival, με τις υπόλοιπες πόλεις να ανακοινώνονται τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, μείνετε δικτυωμένοι με το ARK Festival με τους εξής τρόπους:

Official Site: www.arkfestival.gr

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (Οδός 1821 10, 2810 227 500), Βιβλιοπωλείο Συνέπεια (Οδός Ι. Αθητάκη 46 - έναντι του Τ.Ε.Ι., 2810 318 711)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ
Προπώληση - Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Διαβάστε ακόμα