Ο Κήπος Είναι Ανθηρός

ΜΟΝΙΚΑ - "Ο Κήπος Είναι Ανθηρός": Ακούστε το νέο ελληνόφωνο άλμπουμ της!

Η Μόνικα επέστρεψε με τον πρώτο ελληνόφωνο δίσκο της. Έχει τίτλο «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» και περιλαμβάνει 7 τραγούδια. Ακούστε τον στο Spotify.
Διαβάστηκε φορες
Η Μόνικα (Monika) υπήρξε μια καλλιτέχνιδα - φαινόμενο και οι δουλειές της, είτε αυτές ήταν άλμπουμ, είτε μεμονωμένα singles, είτε ακόμη και διασκευές, αποτελούσαν πάντοτε αντικείμενο συζήτησης και διχογνωμίας. 

Την είχαμε «χάσει» για αρκετό καιρό και, ενώ είχαμε ανά περιόδους κάποια μουσικά νέα της, το διάστημα για μια ολοκληρωμένη δουλειά της και δη για την επίσημη κυκλοφορία ενός άλμπουμ, ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

Η τραγουδοποιός επέστρεψε δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο με ένα νέο δίσκο, ο οποίος αποτελεί το πρώτο της ελληνόφωνο άλμπουμ, φέρει τον τίτλο «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» και αποτελείται από 7 τραγούδια. 

Ανάμεσα σε αυτά τα κομμάτια είναι το «Σε ποιον έρωτα ζω», το οποίο είναι γνωστό στα αυτιά μας, και η «Στάλα», μια διασκευή που ακούσαμε το 2017 και η οποία είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων, με τις απόψεις να διίστανται (ξανά!).  

Η Μόνικα προλόγισε τον καινούργιο της δίσκο με την παρακάτω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτές οι μέρες είναι ξεχωριστές, με τόση σημασία και συγκίνηση που συνοψίζουν σχεδόν όλη μου τη πορεία στη μουσική. Τραγούδια πολλά, εικόνες γεμάτες κι έρχεται ο πρώτος μου ελληνόφωνος δίσκος να μου υπενθυμίσει πως στη ζωή όσο και να φύγουμε μακριά πάντοτε οι ρίζες μας τραγουδούν μελωδικά στη καρδιά. Έτσι και ο “Κήπος είναι ανθηρός”. Κυκλοφόρησε και υπάρχει εκεί έξω, κάθε μέρα σε όλο και περισσότερα καταστήματα, στο ραδιόφωνο, στο ίντερνετ. Ήμουν 18 χρονών όταν έγραψα το πρώτο τραγούδι αυτού του δίσκου, το “Σε ποιόν έρωτα ζω;” και μετά από τόσα χρόνια ήρθε ο καιρός, οι άνθρωποι, η στιγμή που το τραγούδι αυτό απέκτησε 6 ακόμη φιλαράκια, 6 ακόμη ιστορίες, τραγούδια γεμάτα από αγάπη που επιτέλους μοιράζομαι μαζί σας. Γιορτάζω σήμερα και το οφείλω σε όλους εσάς. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του δίσκου. Σας θεωρώ πλέον οικογένεια και παρόλο που δεν ξέρω αν ποτέ θα κυκλοφορήσω και δεύτερο ελληνόφωνο δίσκο, γνωρίζω πολύ καλά και το πιστεύω πως τον “Κήπο” μας αυτόν θα τον ταξιδέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, τις ώρες στο στούντιο, τα αστεία μας, τις δυσκολίες, θα θυμόμαστε πως όλα έγιναν “σωστά” σαν πλάνο μιας πανέμορφης καινούργιας εμπειρίας. Θα μας αγκαλιάζει στο άκουσμα, θα νιώθουμε, θα χαμογελάμε κι έτσι θ’ ανθίζουν μέσα μας παντοτινά οι στιγμές. Σας ευχαριστώ. Καλοτάξιδο για όλους μας!»

Η ανάρτησή της:


Το artwork του εξωφύλλου του δίσκου είναι πολύ όμορφο και απεικονίζει έναν μεγάλο κήπο, γεμάτο χρώματα και λουλούδια, ενώ παρατηρούμε ότι στα αριστερά σχηματίζεται το περίγραμμα του προσώπου της MONIKA.

Ο νέος δίσκος της με τίτλο «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» είναι ήδη «στον αέρα» και μπορείτε να τον ακούσετε ολόκληρο στο Spotify

Ακούστε το άλμπουμ:

 

*Η φωτογραφία της ΜΟΝΙΚΑ προέρχεται από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.
Διαβάστε ακόμα