Ο Dan Deacon αλλάζει τα όρια κοινού-καλλιτέχνη στις εμφανίσεις του

Με μια εφαρμογή για iPhone και Android ο θεατής μπορεί να γίνει μέρος του σόου.
Διαβάστηκε φορες
Ο Αμερικανός Dan Deacon είναι γνωστός για την ιδιαίτερη σχέση του με το κοινό. Πολλές φορές εμφανίζεται ανάμεσα στο κοινό, χωρίς να ανέβει στη σκηνή και άλλες οργανώνει συγχρονισμένες χορογραφίες με τους θεατές.

Τώρα, ο Deacon είχε την ιδέα μιας εφαρμογής για iPhone και Android με την οποία το κινητό μετατρέπεται σε φωτορρυθμικό και ηχείο. Ανάλογα με τη θέση του θεατή μέσα στο χώρο της συναυλίας, συγχρονίζεται με το φωτισμό και τον ήχο χωρίς να χρειάζεται σύνδεση στο internet. Την εφαρμογή ανέπτυξαν οι Keith Lea, Patrick McMinn, Alan Resnick και Robert O'Brien.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη στα iTunes App Store και Google Play. Δείτε το trailer παρακάτω:

Ο Dan Deacon γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1981. Σπούδασε στο  Conservatory of Music στο State University of New York και από το 2003 έχει κυκλοφορήσει οκτώ δίσκους. Ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική και μαζί με φίλους από το Πανεπιστήμιο έχουν ιδρύσει την καλλιτεχνική κολεκτίβα Wham City στη Βαλτιμόρη, όπου έχει εγκατασταθεί από το 2004.

Ο νέος δίσκος του δίσκος 'America' μόλις κυκλοφόρησε από τη Domino Records. Στο τέλος του άρθρου ακούστε το τραγούδι 'True Thrush'.Διαβάστε ακόμα