Το Νοέμβριο οι πρώτες συναυλίες των Rolling Stones μετά το 2007;

Φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί θέλουν τους Rolling Stones να εμφανίζονται σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο.
Διαβάστηκε φορες
Φέτος, οι Rolling Stones γιορτάζουν τα πεντηκοστά τους γενέθλια, έχοντας στα σχέδιά τους ένα ντοκιμαντέρ, μια περιοδεία και ένα photobook. Όπως είχαμε ενημερωθεί στις αρχές του χρόνου, το αρχικό σχέδιο των θρυλικών ροκερς ήταν μια περιοδεία για τον εορτασμό των 50 χρόνων. Αλλά όπως είχε δηλώσει ο Keith Richards: «Νομίζω πως το 2013 είναι μια καλύτερη λύση (για την περιοδεία). Εμείς θεωρούμε ότι θα κλείσουμε τα 50 το 2013, καθώς ο Charlie [Watts, ντράμερ] προστέθηκε στο συγκρότημα τον Ιανουάριο του 1963. Θεωρούμε το 1962 ως το έτος σύλληψης, αλλά γεννηθήκαμε το 1963».

Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, και είδαμε το tweet του Mick Jagger που υπαινίσσεται ηχογράφηση νέου υλικού.

Σήμερα, τo περιοδικό Rolling Stone αναφέρει ότι το συγκρότημα έχει προγραμματίσει δύο ζωντανές εμφανίσεις στο Barclays Center του Μπρούκλιν πριν το τέλος της χρονιάς. Η πηγή του περιοδικού αναφέρει πως «όλο αυτό οργανώθηκε σαν μια στρατιωτική επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών. Κανένας δεν αποκάλυψε τίποτα μέχρι χτες.»

Ακόμα, το Billboard προσθέτει  ότι θα εμφανιστούν στο Λονδίνο στην O2 Arena το Νοέμβριο. Οι Richard Branson (ιδρυτής της Virgin) και Paul Dainty (Αυστραλιανός promoter) είναι η υπεύθυνοι για το promoting. Βέβαια, εκπρόσωπος των Stones αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα.


Διαβάστε ακόμα