Οι WONKY DOLL & THE ECHO παρουσιάζουν το “Pleasant Thoughts”

Ένα από τα πιο όμορφα albums εγχώριας (και όχι μόνο) προέλευσης, που ακούσαμε φέτος, πρόκειται να παρουσιαστεί «ζωντανά», αυτήν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στο Six D.O.G.S. 
Διαβάστηκε φορες
Ένα από τα πιο όμορφα albums εγχώριας (και όχι μόνο) προέλευσης, που ακούσαμε φέτος, πρόκειται να παρουσιαστεί «ζωντανά», αυτήν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στο Six D.O.G.S. 

Οι Wonky Doll & The Echo, το τετραμελές σχήμα με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια, υπέγραψε πρόσφατα το “Pleasant Thoughts”, το ντεμπούτο του. Εννέα εξαιρετικά – αξιομνημόνευτα τραγούδια, σε δική τους παραγωγή και με έκδηλες επιρροές που παραπέμπουν στους Interpol, τους She Wants Revenge, τους Editors, αλλά και σε όλο το post punk - dark wave φάσμα της δεκαετίας του ’80. 

Ένα πράγμα που σου σφηνώνεται αμέσως στο μυαλό, ακούγοντας το “Pleasant Thoughts”, είναι η αυτοπεποίθηση με την οποία διαχειρίζονται οι Wonky Doll & The Echo το υλικό τους. Πόσο μάλλον όταν συνειδητοποιείς ότι καλά – καλά, δεν έχουν συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής. Σκαρώνουν λοιπόν με μαεστρία, ρομαντικά, μελαγχολικά και κατά τόπους εξυψωτικά ηχοτοπία. Χρησιμοποιούν υποδειγματικά τις κιθάρες και τα keyboards, πότε για να χρωματίζουν και πότε για να «σκοτεινιάζουν» την ατμόσφαιρα. Υπογραμμίζουν τις διαθέσεις τους με μια νευρώδη rhythm section. Συμπυκνώνουν τέλος, τα συναισθήματα τους σε εθιστικά ρεφραίν γεμάτα βάθος και ουσία. Μερικοί τίτλοι πού αξίζουν της προσοχής μας…Physical, From Town To Town, Obsession, Something Is Wrong With You, Treasure, The Cut…Το “Pleasant Thoughts” κυκλοφορεί σε 300 αντίτυπα βινυλίου και σε digital μορφή από την σελίδα του group στο bandcamp. Η βραδιά στο Six D.O.G.S ξεκινά στις 21.30 και ή είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.  

Links:
http://wonkydollandtheecho.com/
http://soundcloud.com/wonky-doll-and-the-echo
https://www.facebook.com/WonkyDollandtheEcho
https://twitter.com/wdecho

Wonky Doll & The Echo – The Cut

Διαβάστε ακόμα