Ξεκινάει σήμερα το LET ME KNOW FESTIVAL με MONSIEUR MINIMAL, OLGA KOUKLAKI και PENNY & THE SWINGIN CATS!

Ξεκινάει σήμερα το LET ME KNOW FESTIVAL με MONSIEUR MINIMAL, OLGA KOUKLAKI και PENNY & THE SWINGIN CATS ενώ συνεχίζει αύριο με GAD, ΣΤΑΘΗ ΔΡΟΓΩΣΗ και CYANNA!
Διαβάστηκε φορες
Μπορείς να το πεις alternative festival… Aπό την άλλη, μπορείς να το πεις και ακόμα πιο λιτά: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ... τ' όνομά του; LET ME KNOW FESTIVAL!Τι είναι η μουσική αλλιώς όμως; Μην είναι οι νότες; Τα λόγια; Τα κλειδιά των Σολ ή Φα; Η αντίστιξη μήπως που έχασε τη στίξη; Ίσως όλα αυτά κ αλλά τόσα.
Πάντως, γι αυτή την Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 αντίστοιχα, η μουσική απλώς είναι αλλιώς, η διάθεση ακονισμένη στο φως και στο  MEZZANINE (Ερμού 152, Αθήνα), μ' ένα line up πιο φρέσκο κ από Αυγουστιάτικο σταφύλι, που έρχεται ν' αποπλανήσει για δυο μέρες το  μυαλό μας, από την επέλαση των Τροϊκανών (μη γελάς, δεν είναι Hollywoodιανή ταινία) και να  επανατοποθετήσει -ίσως- τα πράγματα σχετικά με τους νέους Έλληνες και  
λιγότερο νέους καλλιτέχνες ως προς τη δημιουργία και την παραγωγικότητα μουσικής αλλά και γενικότερα τέχνης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 

Το line up και των 2 ημερών, για μπούμε γρήγορα στο κλίμα είναι οι εξής ευφάνταστοι κ πολλά υποσχόμενοι (κατά πως θα έλεγαν παλιά)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/10

PENNY & THE SWINGIN CATS
OLGA KOUKLAKI
MONSIEUR MINIMAL full band

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10

CYANNA
ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ
GAD.

Επίσης, ο φώτοshooter a.kid, με τις ρόδες ενός vw up, καταγράφει χρώματα και καρέ της πόλης, αστικό-ιστορικές σταγόνες φιλτραρισμένες μέσα από την αθάλη
του σήμερα. Το στηρίζουμε... μας φτάνει που είναι "αλλιώς" κάτι αυτή τη στιγμή που όλα μοιάζουν ίδια...

Κυκλοφορούν ακόμα, συνεντεύξεις όλων των καλλιτεχνών που συμμετέχουν, σε μια προσεγμένη cut version σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα (facebook, στο youtube, σε blogs κτλ)
οπότε η αυξημένη πιθανότητα να "σκόνταψες" σε μια από αυτές είναι μεγάλη και αν όχι ακόμα, τότε ψάξε λίγο να τις βρεις, αξίζει…

Τα εισιτήρια κοστίζουν για τις 2 ημέρες 15€, ενώ για την μια ημέρα 10€ κ μπορείς να τα προμηθευτείς από: 
"Spiti Cocktail Bar Α. Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι", 
"Metropolis ,Σταδίου 44"
καθώς επίσης κ από την ιστοσελίδα του VIVA.GR

Η πρόσβαση  είναι πολύ εύκολη… 

MEZZANINE Ερμού 152, Αθήνα 
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ 150 ΜΕΤΡΑ
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΣΗ ΘΗΣΕΙΟ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ 600 ΜΕΤΡΑ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: ΣΤΑΣΗ ΦΩΤΑΕΡΙΟ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ 70 ΜΕΤΡΑ (049,815,838,914,Β18,Γ18).

Στον επίλογο, μας αρέσουν αυτές οι "κινήσεις" και η λέξη η ίδια... η μόνη που δεν πιάνει χορτάρι... Σ' ένα φεστιβάλ που λειτουργεί αλλιώς, εσύ πως σκέφτεσαι να είσαι?

Περισσότερα στο http://www.letmeknow.gr
Διαβάστε ακόμα