Παυλίδης & B-Movies στο Σταυρό του Νότου

Ξεκίνησαν στις 5/11 ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies στο Σταυρό του Νότου και συνεχίζουν δυναμικά κάθε Πέμπτη για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Διαβάστηκε φορες
Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies ξεκίνησαν ήδη τις συναυλίες τους στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και συνεχίζουν για 4 ακόμα Πέμπτες, μέχρι και τις 3 Δεκεμβρίου. Ο πάλαι ποτέ ηγέτης των Ξύλινων Σπαθιών και η εξαιρετική μπάντα B-Movies προσφέρουν ένα πρόγραμμα-αναδρομή στο παρόν και το παρελθόν του δημιουργού Παυλίδη, αλλά και αναφορά στο... μέλλον αφού παίζονται και ακυκλοφόρητα κομμάτια που θα συμπεριληφθούν στην επόμενη δισκογραφική του δουλιά.

Για να πάρετε όμως μία ακόμη πλουσιότερη γεύση των όσων μπορείτε να ζήσετε στις φετινές συναλίες του Παύλου Παυλίδη στο Σταυρό του Νότου, παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που περιγράφει τα κυριότερα σημεία και την ατμόσφαιρα της πρεμιέρας του σχήματος στο "Σταυρό" (5/11):

" Θριαμβευτική ήταν η επιστροφή του Παύλου Παυλίδη και των  B-Movies στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου την περασμένη Πέμπτη, όπου και έγινε η πρεμιέρα των διαδοχικών εμφανίσεών τους στο χώρο που θα τους φιλοξενεί κάθε Πέμπτη μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.

   Δεν σταματάει ποτέ να εκπλήσσει η δύναμη των στενών δεσμών που μπορεί να δημιουργήσει το κοινό με ανθρώπους που δεν γνωρίζει προσωπικά, αλλά που σε κάποια στιγμή της ζωής του το έχουν αγγίξει τόσο βαθιά με κάτι που έχουν πει (ή τραγουδήσει) που κερδίζουν την αιώνια αγάπη τους. Η σχέση του Παύλου Παυλίδη με το κοινό του, όπως φάνηκε από το live της περασμένης βδομάδας, είναι μια διαχρονική ανταλλαγή αναμνήσεων, στίχων, μελωδιών, αφιερώσεων και συναισθημάτων που συνεχώς καλωσορίζει νέα αποκτήματα στο πλευρό των πιστών μυημένων.

   Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies «όργωσαν» ολόκληρη τη δισκογραφία τους σε ένα χειμαρρώδες live διάρκειας 3 ωρών. Η συναυλία θα διαρκούσε ακόμα περισσότερες ώρες αν δεν υπήρχαν κανόνες, καθώς το κοινό φαινόταν να αρνείται πεισματικά έστω και να κουνηθεί κάθε φορά που το συγκρότημα αποχωρούσε για λίγο από τη σκηνή, μόνο και μόνο για να επιστρέψει με ακόμα περισσότερη όρεξη για δύο απογειωτικά encore. Ανάμεσα στο ηλεκτρισμένο ροκ οδοιπορικό στην πορεία του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies, τα κλασικά πλέον κομμάτια των Ξύλινων Σπαθιών προκάλεσαν μαζικά sing-alongs και, παρόλο που δεν υπήρχε λιμάνι εκεί κοντά, η φωτιά άναψε έτσι κι αλλιώς. Ειδικά όταν εντρύφησε στη δισκογραφία του παλιού του συγκροτήματος, ερμηνεύοντας για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το «Αφού Σου Το ‘Πα», το «Νερό Που Κυλάει», το «Ρομπότ» και το «Ό,τι Θες Εσύ».

    Ακόμα και τα καινούργια τραγούδια που ουσιαστικά έκαναν το test drive τους, ερχόμενα σε επαφή με το κοινό για πρώτη φορά, έγιναν δεκτά σαν παλιά αγαπημένα, ενώ ένα από αυτά, το Radio Lollipop, μπορεί και να αποτελέσει τον τίτλο του επόμενου δίσκου, όπως αποκάλυψε από τη σκηνή ο ίδιος ο Παύλος Παυλίδης. Όταν τελικά έφτασε η ώρα για να καληνυχτίσει οριστικά τους παρευρισκόμενους, έφυγε διστακτικά, δίνοντας την εντύπωση ότι θα μπορούσε να συνεχίζει για όλο το βράδυ, σαν να ήταν η πρώτη και η τελευταία του φορά, παρόλο που θα βρίσκεται εκεί για 4 Πέμπτες ακόμα. "


info

Παύλος Παυλίδης & B-Movies στο Σταυρό του Νότου
Από Πέμπτη 5/11 και κάθε Πέμπτη (έως 3/12)
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος (με ποτό): 15 ευρώ
Διεύθυνση: Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Τηλ.: 210 9226975

www.myspace.com/pavlospavlidis , www.stn.gr

Διαβάστε ακόμα