Πορτοκάλογλου-Ζιώγαλας-Φάμελλος στο Σταυρό του Νότου

Οι τρεις τραγουδοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και από τις 20 Νοέμβρη ανεβαίνουν στην Κεντρική Σκηνή του "Σταυρού του Νότου".

Διαβάστηκε φορες
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ακούγεται η συνεργασία που ετοίμασαν τρεις τραγουδοποιοί με σημαντικές καλλιτεχνικές συγγένειες αλλά και διαφοροποιήσεις. Ο λόγος για την σύμπραξη επί σκηνής των Νίκου Πορτοκάλογλου, Νίκου Ζιώγαλα και Μανώλη Φάμελλου, που ξεκινά από την Παρασκευή 20 Νοέμβρη στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της μουσικής παράστασης:

Μια ιστορία έρωτα, προδοσίας και συμφιλίωσης θα μας παρουσιάσουν επί σκηνής του Σταυρού του Νότου, από τις 20 Νοεμβρίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος. Ένα μουσικοθεατρικό δράμα με τίτλο ''Με λίγη βοήθεια από τους φίλους μου''...

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Α’ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ:

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου κάνει μια στροφή και συγκρούεται μετωπικά με τον Νίκο Ζιώγαλα που οδηγεί αμέριμνος. Ο Μανώλης Φάμελλος σπεύδει στο σημείο μηδέν και καταγράφει τις συγκλονιστικές μαρτυρίες.

Καρέ καρέ η παραληρηματική εξομολόγηση του Νίκου Ζιώγαλα. Πώς διέφυγε τον κίνδυνο ''πέφτοντας ψηλά''...; Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Μανώλης Φάμελλος, φανερά ανήσυχοι για την πορεία της υγείας του φίλου τους, τρίβουν τα χέρια τους.

Το πραξικόπημα επί σκηνής... Ο Μανώλης Φάμελλος σε μια στιγμή που νομίζει ότι θα κρατήσει για πάντα επωφελείται από τη σύγχυση και αυτοανακηρύσσεται ηγέτης της τριανδρίας. Πως οι ωριμότεροι φίλοι του τον επαναφέρουν στην τάξη με την βία…

Ακούστε ζωντανές ανταποκρίσεις  με τα νέα τους τραγούδια…..

Εντωμεταξύ οι φήμες οργιάζουν……

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δεν ψάχνει πια γι’ αλλού.

Ο Νίκος Ζιώγαλας πλέει ακυβέρνητος.

Ο Μανώλης Φάμελλος σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες.

Την κρίσιμη στιγμή θα δράσουν ο ένας προς τον άλλον για λίγη βοήθεια από τους φίλους τους…. Άραγε θα τα καταφέρουν;

Και βέβαια αποκλειστικά οι τελευταίες βαρυσήμαντες δηλώσεις τους

Νίκος Πορτοκάλογλου
«Είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με δυο καλούς φίλους που ομολογημένα έχουν επηρεαστεί βαθιά από το έργο μου. Το βάρος από την πλευρά μου θα δοθεί στο νέο μου δίσκο με τίτλο ‘’Στροφή’’».

Νίκος Ζιώγαλας
«Αποφάσισα να πάω παρακάτω με δυο από τους νεότερους συνεχιστές μου. Έχω συνεργαστεί επανειλημμένως και με τους δυο αλλά καιρός για τρίο. Θέλω να επικεντρωθεί η παράσταση στα νέα μου τραγούδια από το δίσκο μου ‘’ Πέφτω Ψηλά’’».

Μανώλης Φάμελλος
«Φέτος προτείνω στο κοινό μου δυο νέους τραγουδοποιούς της γενιάς τους. Ελπίζω να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης μου. Έψαχνα από καιρό ένα βήμα να παρουσιάσω εκτενώς το νέο μου cd με τίτλο ‘’ Η στιγμή που κρατάει για πάντα’’».

Η συνεργασία που όλοι περίμεναν αλλά δεν τολμούσε ή δεν σκέφτηκε να προτείνει κανείς. Ένα πρόγραμμα φύρδην μίγδην όπου οι συντελεστές παίζουν ο ένας τον άλλον και ξεχνούν προσωρινά τον (κακό) εαυτό τους!

Τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Νίκο Ζιώγαλα και τον Μανώλη Φάμελλο συνοδεύουν επί σκηνής:
Λιάνα Παπαλέξη φωνητικά
Και οι
Τάσος Φωτίου και Αντώνης Ανδρέου στα πνευστά
Μιχάλης Καλκάνης στο μπάσο, το κοντραμπάσο και τα φωνητικά
Νίκος Χριστόπουλος στα τύμπανα και τα κρουστά
Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, το ακορντεόν και τα φωνητικά
Κώστας Μιχαλός στην κιθάρα
Ηχοληψία: Δημήτρης Δημόπουλος, Φώτα: Γιώργος Τέλλος

ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

info

Πορτοκάλογλου-Ζιώγαλας-Φάμελλος στο Σταυρό του Νότου
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο (από 20/11)
Ώρα έναρξης: 23.00
Διεύθυνση: Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος - Αθήνα
Τηλ.: 210 9226975
www.stn.gr, www.portokaloglou.gr, www.nikosziogalas.com, www.famellos.gr
Διαβάστε ακόμα