Μόλις κυκλοφόρησε η νέα δουλειά των GAD.

Μετά από ένα τέλειο έγκλημα έρχεται το End In Tears πλούσιο σε γυναικεία φωνητικά. 
Διαβάστηκε φορες
Οι GAD. μετά από δύο ιδιαίτερα επιτυχημένα album, τα System May Fall (2007) και The Perfect Crime (2010) και αφού δικαίως έχουν αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή και ταλαντούχα σχήματα της ελληνικής indie σκηνής ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του τρίτου τους album με τίτλο End In Tears.

Πριν την κυκλοφορία του album επέλεξαν ταλαντούχους και δημοφιλείς καλλιτέχνες την ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής, για να προσεγγίσουν με τον δικό τους τρόπο την μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία Waves, το οποίο κατέχει ενδεχομένως ρεκόρ εκτελέσεων αγγλόφωνου τραγουδιού ελληνικού indie συγκροτήματος στα ελληνικά ραδιόφωνα τα τελευταία χρόνια. 

Το πρώτο remix pack περιλαμβάνει remixes από Αδριανό Παπαδέα, Prosis, Νίκο Διαμαντόπουλο, Hiras και το δίδυμο Albert Planck & Prins George και τo δεύτερο remix pack περιλαμβάνει remixes από Papercut, N.I.S. Project, Tareq, Solifer.
 
To νέο album End In Tears κυκλοφόρησε στις 29 Ιανουαρίου 2013 από την The Sound Of Everything και την Universal Music. Το πρώτο single με τίλο Your Lover Tonight ήδη κυκλοφoρεί ψηφιακά από τον Ιούνιο 2012.  Ιδιαίτερες στιγμές του νέου album είναι οι συμμετοχές τριών ερμηνευτριών που έχουν ξεχωρίσει στην ελληνική indie σκηνή, η Alexandra Mc Kay, η Aliki Avdelopoulou και η Maria X. Kourmouli

Το album περιλαμβάνει 10 τραγούδια και αποτελεί ένα ισχυρό δείγμα της ωριμότητας και της δημιουργικότητας που έχoυν πλέον αποκτήσει οι GAD., μία από τις καλύτερες indie μπάντες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Tags
Διαβάστε ακόμα