Διαγωνισμός Optimus Primavera Sound 2013: Ο μεγάλος νικητής!

Ποιοί θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία;
Διαβάστηκε φορες


Το Optimus Primavera Sound προσφέρει στους αναγνώστες του Mix Grill δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του φετινού Φεστιβάλ!

Ποιοι θα δούν τους Blur, Nick Cave, Dead Can Dance, My Bloody Valentine, The Breeders, Dinosaur Jr, Grizzly Bear κ.α. επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι; Ποιοί θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία;

Η κλήρωση έγινε και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, η μεγάλη νικήτρια είναι η Βίκυ Σταμούλη (η οποία ήταν και η νικήτρια του Πρωταθλήματος στις Μονομαχίες το Φεβρουάριο)!

Η Βίκυ Σταμούλη κερδίζει τα εξής:

- δύο εισιτήρια για όλες τις μέρες του Optimus Primavera Sound 2013, αξίας 250 Ευρώ (Πληροφορίες για τα εισιτήρια του Φεστιβάλ εδώ!),
- Εκπτωτικό κουπόνι 100 Ευρώ για τα αεροπορικά σας εισιτήρια, μια προσφορά του Mix Grill,
- δύο τσάντες από επίσημο κατάστημα merchandize του Optimus Primavera Sound 2013, αξίας 15 Ευρώ,
- δύο t-shirts από επίσημο κατάστημα merchandize του Optimus Primavera Sound 2013, αξίας 40 Ευρώ.

Η συνολική αξία του δώρου είναι: 405 Ευρώ!

Σημειώσεις
  • Ο νικητής θα παραλάβει τις τσάντες και τα μπλουζάκια από το επίσημο κατάστημα merchandize του Optimus Primavera Sound 2013, στο Πόρτο.
  • Τα αεροπορικά εισιτήριο και τα δωμάτια στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε, μπορούν να κλειστούν από όποιο site επιθυμεί ο νικητής.
  • Για να δωθεί η επιταγή των 100 Ευρώ στο νικητή, θα πρέπει να μας στείλει αποδεικτικό των εισιτηρίων και της διαμονής του στο Πόρτο. Θέλουμε να στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά θα πάνε στο Φεστιβάλ!
Δείτε το βίντεο της κλήρωσης παρακάτω:

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα