Με τον Dj Shadow στο Pre-Ejekt πάρτυ

Παραδομένοι στη ψυχεδέλεια του Dj Shadow και τως δικών μας Dj Booker και Cayetano στο γεμάτο Inbox.
Διαβάστηκε φορες
Την Παρασκευή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε το Pre-Ejekt πάρτυ στο γεμάτο από κοσμο Inbox (πρώην Club22) με κύριο πρωταγωνιστή τον Dj Shadow.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον δικό μας  Dj Booker να μας προσφέρει ένα όμορφο σετ σε hip hop ύφος και στη συνέχεια για 45 περίπου λεπτά τα ηνία ανέλαβε ο Cayetano. Το κοινό τον υποδέχθηκε θερμά και ο ίδιος ανταποκρίθηκε δινοντάς μας ένα μικρό δείγμα της πολύ όμορφης  δουλειάς του μέχρι τώρα. Από το σετ που επέλεξε να μας παρουσιάσει όπως ήταν αναμενόμενο τη μεγαλύτερη απήχηση είχε το Babylon On fire από το πιο πρόσφατο άλμπουμ του με τίτλο Once Sometime (περισσότερα εδώ).Έχοντας μπει στο κλίμα για τα καλά είχε έρθε η ώρα τη σκυτάλη να πάρει ο Dj Shadow για να αρχίσει τα κόλπα του στα decks και να πολλαπλασιάσει τα decibel. Η υποδοχή του κοσμού ήταν κάτι παραπάνω από θερμή. Ξεκίνησε κάνοντας μια μικρή εισαγωγή για το τι θα ακολουθούσε και μετά παραδωθήκαμε στην απόλυτη ψυχεδέλεια.O Dj Shadow είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε ο όρος trip-hop αλλά το σετ που μας είχε ετοιμάσει δεν παρέμεινε σε αυτό. Όπως μας είπε, είχε φέρει στις αποσκευές του αρκετά φρέσκα κομμάτια των 2-3 εβδομάδων. Είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν την ικανότητα να αναμειγνύουν αρκετά διαφορετικά είδη μεταξύ τους και πάντα το αποτέλεσμα να είναι απλά εκπληκτικό. Έχει απόλυτη επαφή με το κοινό και ξέρει πολύ καλά πότε πρέπει να ανεβασει την ένταση και πότε να κάνει ένα «διάλειμμα» με πιο μελωδικούς ήχουν για να μην κουράσει.


Οι φωτογραφίες ανήκουν στο MixGrill

Όσον αφορά το οπτικό κομμάτι του live η αλήθεια είναι οτί θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία σε γραφικά αλλά αυτό ανήκει στις λεπτομέρειες.

Ύστερα λοιπόν από μία ώρα και τριάντα λεπτά o Dj Shadow μας αποχαιρέτησε με τον ύμνο του Organ Donor. 


Αξιολόγηση Συναυλιών
Βαθμός συναυλίας
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα