15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Αδράξετε την ευκαιρία μόλις βρείτε λίγο χρόνο και τρυπώστε σε μια από τις σκοτεινές αίθουσες του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Διαβάστηκε φορες
Σήμερα ξεκινά άλλο ένα Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κάθε λογής ντοκυμαντέρ  ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Το ντοκιμαντέρ "Πρώτη Θέση", θα ρίξει την αυλαία για το φεστιβάλ που θα διαρκέσει για δέκα μέρες, μέχρι την επόμενη Κυριακή. Θα προβληθούν πολλά ντοκιμαντέρ, τα οποία θα εντάσσονται στα εξής τμήματα: Όψεις του Κόσμου, Μικρές Αφηγήσεις, Η Καταγραφή της Μνήμης, Πορτρέτα: Ανθρώπινες Διαδρομές, Κοινωνία και Περιβάλλον, Ανθρώπινα Δικαιώματα, Μουσική και Χορός και το Ελληνικό Πανόραμα.

Ακόμα θα πραγματοποιηθούν αφιερώματα στον Πατρίσιο Γκουσμάν (Χιλιανός σκηνοθέτης) και το 15 Χρόνια Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ, στο οποίο θα προβληθούν τα καλύτερα ντοκυμαντέρ των περασμένων διοργανώσεων.
Δεν έχετε λοιπόν παρά να αδράξετε την ευκαιρία μόλις βρείτε λίγο χρόνο και να τρυπώσετε σε μια από τις σκοτεινές αίθουσες δίνοντας στον εαυτό σας την δυνατότητα να ενημερωθεί ακόμα περισσότερο και καθιστώντας τον λιγότερο "πρόβατο", όπως σας παροτρύνει και η φετινή αφίσα του φεστιβάλ.