The Good, the Bad & the Queen 17-23/12/09

StavrosT: Η νέα μου ραδιοφωνική ανακάλυψη. Ο Freedom 88,9.
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής

StavrosT: Η νέα μου ραδιοφωνική ανακάλυψη. Ο Freedom 88,9. Έψαχνα εδώ και καιρό κάτι που να μου αρέσει στην πρωινή ζώνη 8 με 10 που πάω στη δουλειά αλλά ότι έβρισκα ήταν από βαρετό έως ανυπόφορο. Ο Freedom έκανε τη διαφορά. Καλός λόγος και ακόμα καλύτερη ελληνική μουσική. Προτείνω αν δεν έχετε ζήτημα με τους ελληνικούς ήχους να στήσετε αυτί!

Περί ανέμων και υδάτων

Eugenia: Ανάρρωσα!Γούπι - γιούπι - γιούπι!

GKamp: Η διάθεση που υπάρχει σε φίλους να κάνουν κάτι δημιουργικό και να ρισκάρουν, ακόμη κι αν βρίσκονται άνεργοι και με έγκυο γυναίκα. Η κρίση υπάρχει, αλλά πρωτίστως υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ!

mafalda: Η προσφορά του SOLARIS (κόμικς και ΕΦ) για τα 20 του χρόνια (είναι η 3η και τελευταία νομίζω). 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για τις 19/12/2009. Μπορείτε να κάνετε κράτηση απο πριν και τηλεφωνικά: www.solaris.gr

Eugenia: Το κρύο, ο βοριάς, το χιόνι. Τι χειμώνα θα κάναμε χωρίς αυτά;

halias: Δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να μπει αλλά σαν κάτι να γίνεται στον Παναθηναϊκό. Όχι ότι έγινε υπερομάδα, αλλά τουλάχιστον κατά διαστήματα έπαιξε και λίγη μπάλα. Συμπεράσματα μετά από κανά μήνα που δεν θα παίζουν πια στο βούρκο του Ολυμπιακού σταδίου. Τι λάσπη ήταν αυτή!

Eugenia: Είδα τηλεόραση και διασκέδασα πάρα πολύ. Είμαι σίγουρη ότι τους έχετε παρεξηγήσει όλους που νομίζετε ότι τα εννοούν αυτά που λένε και ότι τους αφορούν πραγματικά τα θέματα με τα οποία καταπιάνονται. Είναι όλοι τους πολύ χιουμορίστες και πνευματώδεις τύποι με κρυμμένη ευφράδεια, βαθειά γνώση της ελληνικής γλώσσας σε βαθμό που μπορούν να την κανιβαλίζουν με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα, καμουφλαρισμένη κλάση και εκλεπτυσμένο γούστο, με ειλικρινή ευαισθησία και βασανιστική αγάπη για τον συνάνθρωπο με αποτέλεσμα να ασχολούνται με αυτόν ακόμα και όταν έχει πάψει ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος και φυσικά, μας κάνουν πλάκα. Ακόμα να το καταλάβετε;

MikeMous: Η πολύ καλή & ευρηματική ταινία "Taking Woodstock".

mafalda: Ο κομ-ι(κ)στότοπος www.comicdom.gr που προφανώς θέλει να καταστρέψει τους/τις ήδη "άρρωστους/τες". Οι συντάκτες του ψήφισαν τα 100 σημαντικότερα comics για τα 00s και τα παρουσιάζουν με αντίστροφη μέτρηση, ανά δεκάδες από 100-11. Τα πρώτα 10 θα παρουσιαστούν (επίσης αντρίστροφα) τις 10 τελευταίες ημέρες του 2009 αντίστοιχα ξεκινώντας από τις 21/12. Άι Βασίλης! Γιού Βασίλης, έλα λίγο νωρίτερα, θα βάλω μεγάλες κάλτσες στο τζάκι!






Περί μουσικής



Περί ανέμων και υδάτων

Eugenia: Τα παλιόπουλα τα περιστέρια-δεκαοχτούρες ή ό,τι άλλο είναι αυτό που κυκλοφορεί στις πόλεις και βρωμίζει τα μπαλκόνια, παράθυρα, πόρτες, περβάζια κ.α. μας σε κάθε ευκαιρία. Δεν είναι μόνο που τα βρωμίζει. Είναι που ζούμε εδώ στη βόρια Αφρική και δεν είμαστε ικανοί να λύσουμε μια και καλή το πρόβλημα της συμβίωσής μας με αυτά τα πτηνά. Και δεν εννοώ τίποτα μακάβριο. Τα έχουν, εξάλλου, λύσει αυτά τα ζητήματα άλλοι πριν από εμάς. Ζούμε σε αστικό περιβάλλον και υπάρχει τρόπος να ζήσουν και αυτά μαζί μας χωρίς να ενοχλεί ο ένας τον άλλο. Εμείς, όμως, περί άλλων τυρβάζουμε...και συνεχίζουμε να τα ταΐζουμε στην πλατεία με "αθώα" αισθήματα διεστραμμένου ζωοφιλικού περιεχομένου. Δεν είναι αυτό ζωοφιλία κύριοι.

halias: Όχι ότι έχω πρόβλημα με τα ζώα, ίσα ίσα τα συμπαθώ περισσότερο από τις γάτες, αλλά υπάρχουν και προτεραιότητες. Το να ακούω για αμερικανάκια που αφήνουν την περιουσία τους στο σκύλο είναι ήδη απαίσιο. Το να το ακούω και από εγχώρια στόματα, ε, όχι άλλο κάρβουνο. Ο σκύλος δεν καταλαβαίνει τι είναι τα λεφτά. Δεν έχει καμιά χρήση για αυτά. Υπάρχουν παιδιά στην Αφρική, στην Ασία και στην Νότια Αμερική που πεθαίνουν και που θα τους ήταν πολύ πιο χρήσιμα τα χρήματα. Αν θέλετε να τα προσέξουν τα σκυλιά σας πέστε σε ένα συγγενή να τα ταΐζει αν πεθάνετε. Όχι όμως: μπορεί να αφήσω την περιουσία σε αυτό το σκυλί αν ζήσει μέχρι τότε αλλιώς στο κουτάβι που θα το αντικαταστήσει. Στα αυτιά μου είναι περισσότερο γελοίο από να προσπαθείς να πείσεις όσους ξέρουν από αστρονομία ότι η Αφροδίτη επηρεάζει τα ερωτικά τους.

MikeMous: Η εικόνα των ανθρώπων που χαροπαλεύουν στις ΜΕΘ των νοσοκομείων.

GKamp: Η μιάμιση ώρα ψάξιμο για παρκάρισμα στην Πανόρμου, Σάββατο βράδυ. Παρά την μεγάλη υπομονή μου, και την επιμονή μου να κάνω συνέχεια γύρους, μπάς και βρώ τίποτε να βάλω το ταλαίπωρο τετράτροχο, τελικά υπερίσχυσε η μαθηματική λογική: 7 χιλιόμετρα + 10€ βενζίνη + 1,5 ώρα γυροβολιάς = αποχώρηση.

mafalda: Η βροχή και η ΔΕΗ που μας άφησαν χωρίς ρεύμα 3 ώρες το Σάββατο 12/12 το απόγευμα.

StavrosT: Οι εταιρείες που δεν κάνουν στολισμό τα Χριστούγεννα. Είναι πραγματικά λάθος να μην κάνεις ένα τόσο μικρό πράγμα που μπορεί να φτιάξει τη διάθεση και συνεπώς την απόδοση του προσωπικού σου, αλλά και τη δική σου. Ίσως τελικά όλοι αυτοί οι μανατζαρέοι να πρέπει να μαθαίνουν και τίποτα για τη διοίκηση και τους τρόπους ηγεσίας και όχι μόνο στρατηγικές marketing…Άσχετοι.

GKamp: Οι ουρές νέων ανέργων μανάδων με παιδιά, που κάνουν έναρξη επιδόματος στον ΟΑΕΔ. Σε αυτές να προστεθεί και το μικρό - αλλά φανερό ποσοστό των 50άρηδων νέων ανέργων. Σε δυο μήνες μέσα, ο ΟΑΕΔ Κηφισιάς βρέθηκε πήχτρα. Κι όλα αυτά τα λεφτά που δεν έχουν πια οι ιδιώτες επιχειρηματίες και στέλνουν τον κοσμάκη στα Ταμεία Ανεργίας, τώρα φεύγουν από τον ίδιο κορβανά από τον οποίο βγαίνουν και οι συντάξεις. Ω καιροί, ώ ήθη...  

MikeMous: Η τσιγαρίλα που δεν φεύγει από πάνω σου με τίποτα μετά το "ολέθριο λάθος" να βγεις για διασκέδαση σε κλειστούς χώρους που υποτίθεται ότι απαγορεύται το κάπνισμα.

halias: Ο Παπακαλιάτης είναι φλου. Δεν είναι καθαρή η εικόνα του στην κάμερα. Που το έχω ξαναδεί αυτό; Α, ναι σε ταινία του Γούντι Άλλεν. Αυτό το παιδί, ούτε σε διαφημιστικό δεν μπορεί να κρατηθεί και να μην αντιγράψει κάτι. Αμάν πια.









Περί μουσικής

dimi: Ε ναι ξανακύλησα... Maraveyas Ilegal και φέτος! ένα μοναδικό σόου που περιλαμβάνει παράνομες ζαρντινιέρες, εθισμούς με δυο γυναίκες, όργια στο υπόγειο, για την ακρίβεια κάτω από τον πάτο, μας πάει κυριακάτικη εκδρομή στο Σύνταγμα και γινόμαστε όλοι τρελοί από χαρά. Αυτά είναι μόνο ένα δείγμα από τα συστατικά της περφόρμανς... δε μπορώ να πω περισσότερα... δεν βρίσκω τα λόγια... πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις! Welcome to Greece Babe!

Περί ανέμων και υδάτων

dimi: Pop-Up Show: πρωτοπορία, τεχνολογία, φρεσκάδα, μουσική και μουσικοί, όλα σε ένα Live Streaming Show! Συγχαρητήρια σε όλους: εμπνευστές, υλοποιητές, καλεσμένους! Ευχαριστούμε! Ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

Eugenia: Το Pop-Up. Πολύ μου άρεσε. Ωραία ιδέα, ωραία υλοποίηση και ζωντανοί μουσικοί! Ελπίζω να γίνεται μόνο καλύτερο.

MikeMous: Οι καινοτομίες του mixgrill (βλ. Pop-up)

GKamp: Το παρθενικό pop-up Live! του mixgrill σε συνεργασία με το e-tetradio, με καλεσμένους τους MIKRO. Πολύ όμορφο κλίμα, εύστοχες ερωτήσεις από τους "απεσταλμένους" των δύο sites, αρκετά άνετη και φιλική κουβέντα, χωρίς πόζες και στερεότυπα. Η διαδραστικότητα με τα σχόλια μελών του σχήματος, ακροατών, φανς, αλλά και μελών των sites το ζωντάνεψε πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο.

StavrosT: To Pop-Up! Τρίζουν οι αναμεταδότες του MAD και του MTV, έρχεται το MGTV, Mix Grill TV ντε!

dimi: Mix Grill Xmas Party: δύο stages με διαφορετικές μουσικές. Περάσαμε σούπερ!

MikeMous: Τα Χριστούγεννα πρό των πυλών.

GKamp: Το ξύλο που έφαγε ο Μπερλουσκόνι. Όχι, δεν χαίρομαι για τη βιαιοπραγία εις βάρος του, ειλικρινώς τη θεωρώ απρέπεια - και δυο φορές γιατί ο άνθρωπος είναι 70 χρονών. Απλώς όλη η φάση μου κάνει λίγο σαν έργο του Παζολίνι....

mafalda: Η ατάκα του Ρενό από την κορυφαία ταινία αγάπης "Ο Τίγρης και το Χιόνι" (Μπενίνι) που ξαναείδα την Κυριακή: "Οι πόλεμοι γίνονται γιατί ο κόσμος δημιουργήθηκε χωρίς τον άνθρωπο και πρέπει να τελειώσει χωρίς αυτόν...".

StavrosT: Η ταινία «Θου Βου, Φανερός Πράκτωρ 000» το βράδυ της Τετάρτης. Απλά άπαιχτη, γέλιο μέχρι δακρύων για άλλη μια φορά! Ότι χρειαζόμασταν για το μέσον της εβδομάδας!


Διαβάστε ακόμα