Οι 10 Code μας συστήνονται με το "the connection ep."

Οι 10 Code συστήνονται με το "the connection ep." και αποδεικνύουν ότι η φήμη που άρχισε να δημιουργείται γύρω από τα live τους δεν είναι τυχαία!
Διαβάστηκε φορες
"the Connection ep." ονομάζεται το debut EP των 10 Code, της τετραμελούς μπάντας από την Αθήνα η οποία την τελευταία χρονιά άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στα live στέκια της πρωτεύουσας αλλά και της Θεσσαλονίκης. Ο ήχος, δεν θα μπορούσε παρά να έχει πολλά στοιχεία από μια ροκ που συνήθως αποκαλείται “σκληρή”, αφού η χαρακτηριστική φωνή του τραγουδιστή δεν αφήνει περιθώρια να πέσει ο πήχης κάτω από συγκεκριμένα decibel. Κάποιοι ίσως να τη θυμούνται, από τους Playground (Jumping Fish Μαρτίου 2010).

Τα τέσσερα τραγούδια που αποτελούν το "the connection ep." επιχειρούν επιτυχημένα να συνδέσουν τη δυνατή live εμπειρία που προσφέρει η μπάντα, με την καθαρή αίσθηση μιας καλοδουλεμένης παραγωγής. Τέσσερα τραγούδια με άφθονο ηλεκτρισμό και νεύρο, μία ροκ επίθεση με όπλα 4 όργανα και καμία στουντιακή “ασπίδα”. Τέσσερις δυνατές μελωδίες με αδρές φωνητικές γραμμές γεμάτες ένταση που ζητούν να τρυπώσουν στο μυαλό σου.

Τη μίξη έκανε εξ ολοκλήρου ο Μύρωνας Στρατής, αποδεικνύοντας ότι εκτός από εκπληκτικός μουσικός, είναι και ένας αυτόνομος καλλιτέχνης, που έχει γνώση και άποψη για όλη την παραγωγική διαδικασία.

Το mastering έγινε στα Magic Garden Studios, από τον βραβευμένο με Grammy Brian Lucey (the Black Keys, David Lynch).

To "the connection ep." αποτελεί τον προπομπό του ολοκληρωμένου album των 10 Code μέσα στο ερχόμενο Φθινόπωρο και μπορείτε να το αποκτήσετε μέσα από το website τους http://www.10-code.com.
Tags
Διαβάστε ακόμα