Ο Κ. Βήτα στο Fuzz Club

Ο Κ.Βήτα επιλεκτικός πάντα στις live εμφανίσεις του, επιστρέφει μαζί με το γκρουπ του, μετά από περίπου 2 χρόνια, σε έναν συναυλιακό χώρο...
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Κ.ΒΗΤΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Φεβρουαρίου 2010
Fuzz Club | Αθήνα

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε χτες, Τρίτη 5 Ιανουαρίου

Ο Κ.Βήτα επιλεκτικός πάντα στις live εμφανίσεις του, επιστρέφει μαζί με το γκρουπ του, μετά από περίπου 2 χρόνια, σε έναν συναυλιακό χώρο, προ(σ)καλώντας μας στο δικό του μουσικό ταξίδι γεμάτο με παλιά αγαπημένα κομμάτια της πολυετούς πορείας του αλλά και με την πρώτη παρουσίαση του νέου του άλμπουμ, «Ένωση» – το 6ο στη σειρά- που μόλις κυκλοφόρησε. Επιπλέον, η εμφάνιση του πλαισιώνεται με visuals που επιμελείται ο ίδιος, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα: ήχος, ποίηση, εικόνα… συναισθήματα!

Μία ‘Ένωση’ που όπως λέει και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του στον Δημήτρη Αναστασόπουλο:
«… αρχίζει να συμβαίνει την στιγμή που ένας άνθρωπος προσπαθεί να βρει μέσα του και γύρω του την αλήθεια. Είναι η στιγμή που αρχίζεις να διακρίνεις τη διαχωριστική γραμμή που είχες φτιάξει γύρω σου και ανακαλύπτεις πως όλα και όλοι είναι κομμάτια σου. Είναι η αγάπη που φοβόμαστε να δούμε, να βιώσουμε, ίσως γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει από φόβο και μίσος».

Check:
http://www.kbhta.com/
 
http://www.myspace.com/kbhta
 
http://www.youtube.com/watch?v=Y6MCbGQmlPA
 

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕIΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ EARLY BUYER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Οι πρώτοι 500 που θα σπεύσουν στα σημεία προπώλησης, μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριο τους στην τιμή των 18€. Με την εξάντληση αυτών, το εισιτήριο θα κοστίζει 20€.

Σημεία προπώλησης

Ticket House | www.tickethouse.gr

Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)

ONLINE SALES

www.ticketpro.gr
 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

MTV | BEST RADIO | ΜΕΛΩΔΙΑ | MINDRADIO.GR | EΛCULTURE.GR | ΠΟΠ + ΡΟΚ

Διαβάστε ακόμα