The Good, the Bad & the Queen 4-10/2/10

halias: Τσικνοπέμπτη και θα μυρίσει όλη η Ελλάδα.
Διαβάστηκε φορες




Περί μουσικής



Περί ανέμων και υδάτων

mafalda: Σήμερα Γιορτάζουμε! Θα γίνει του...mixgrill!

Eugenia: Το λίγο κρύο που χαρήκαμε τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω να μη διαβάζει mixgrill κανένας πικρόχολος και μας το πάρει πίσω τώρα που συνηθίσαμε. Λίγο ακόμα μας χρειάζεται- τέτοιοι που είμαστε!, πλιιιιζ...

GKamp: Το pop-up του MixGrill. Τέλος.

halias: Το Ράδιοαρβύλα. Τα παιδιά δίνουν ρέστα και τώρα το βράδυ έχουν την άνεση να συμπεριφέρονται όπως ήθελαν πάντα. Όαση στο χάλι της ελληνικής τηλεόρασης (λίγες σειρές αξίζουν φέτος). Ειδικά ο Σερβετάς (συγγνώμη Αντώνη, αλλά ... έχεις Μαρία εσύ) όταν έχει όρεξη δεν παίζεται. Και δεν το λέω μόνο εγώ, πιστέψτε με, το πιστεύει και η μαμά μου! Ειδικά εκείνο το αστείο με τα παπάκια (που το έκανε ο Zodiac τέκνο remix) είναι να τρελαθείς για το πως ένα απλό αστείο μπορεί να γίνει ρεσιτάλ αν κάποιος έχει όρεξη (όσοι δεν το'δατε χάσατε).

Eugenia: Το φαγητό της μαμάς. Έχει άλλη χάρη, όπως και να το δεις. Να πω το πιο βασικό. Σε περιμένει έτοιμο, ζεστό και σερβιρισμένο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Αν δε, είναι και αυτό που η γεύση του σε πάει βόλτα στην παιδική αθωότητα που έζησες κάποτε- γιατί τώρα έχεις γίνει κτήνος,  παραδέξου το- αρκεί μια μπουκιά να σου φτιάξει τη διάθεση. Ευχαριστώ μαμά.

halias: Ο Barney ξαναχτύπησε. Ήταν δύσκολο και παραλίγο να μην τα καταφέρει (ας όψεται ο παίχτης του baseball), αλλά τελικά με την βοήθεια των φίλων του έσωσε την παρτίδα. Μιλάω για την τέλεια εβδομάδα: 7 γυναίκες σε 7 μέρες, χωρίς καμιά απόρριψη. Ξέρω ότι είναι λίγο σεξιστικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι μόνο με αυτόν τον χαρακτήρα μπορείς να γελάσεις με κάτι τέτοιο. Θεός.

GKamp: Το πολύ καλό φιλμάκι των Μ. Παμπουκίδη και Σ. Αλεξανδράκη, για τον πιθανό 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
(Εκτός από το σαφές μήνυμα, προσωπικά εξεπλάγην από το καταπληκτικό edit flow της δράσης.)






Περί μουσικής

Eugenia: Δεν έχω ακούσει κάτι καλό τελευταία και εννοώ κάποιο καλό τραγούδι ή κάποιο album. Φταίω εγώ και το κεφάλι μου το στραβό; Μήπως δεν έχω φροντίσει να βρω χρόνο; Μήπως κάνω κάτι λάθος; Μήπως;




Περί ανέμων και υδάτων

GKamp: Η ατελείωτη βεγγέρα-βεντέτα αποκαλύψεων σκανδάλων και νόμο-παραθύρων και παραλείψεων των προκατόχων της εξουσίας, κάθε που ανεβαίνει η άλλη. Η πραγματική έννοια του όρου "Υπόνομος", στην πολιτική ΕΥΔΑΠ της χώρας... 

halias: Χωρισμοί Επωνύμων. Πότε θα το καταλάβουν επιτέλους όλοι. Δεν είναι καλό το δελτίο του Star, τα κουτσομπολίστικα μεσημεριανά και τα αντίστοιχα περιοδικά. Σου κουρκουτιάζουν το μυαλό και δεν παίρνεις χαμπάρι τα σοβαρά. Είναι χειρότερο και από τους καβγάδες στα παράθυρα (επιτέλους βρήκα κάτι χειρότερο). Το να ασχολούμαι με το ποιός χώρισε ποιά ή το ανάποδο δεν είναι για μένα λογικό, είτε είναι στην Ελλάδα ή όχι. Ας κάνουν ότι θέλουν, δικό τους πρόβλημα. Μην γίνεστε γουρούνια για την λάσπη των κουτσομπολιών που μας ταΐζουν μέρες τώρα. Φάτε κάτι μέρα που είναι και ξεχάστε τα αυτά.

Eugenia: Οι χωρισμένοι δε γιορτάζουνε ποτέ! Όποιος είναι γαϊδούρι και δεν το πιστεύει να δει το δελτίο "ειδήσεων" του Star. Αν δεν καταλάβει ούτε έτσι, τι να πω...Αι χώρισε, ρε!

GKamp: Που έπαθα πάλι αυχενικό, λόγω υπέρ-χρήσεως υπολογιστή. Get a life, που θα έλεγε και η Sharon Stone.

mafalda: Η κατάθλιψη που έχω μετά το Avatar. Θέλω να είμαι Νάβι και να ζω στην Πανδώραααα! Μπου χου χου!

GKamp: Που -ακόμη- δεν έχω αξιωθεί να δω το Avatar... Άιντε!

halias: Το ΥΠ.ΕΞ. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ήθελε να πάει στην Αϊτή και ζήτησε άδεια. Το Υπουργείο απάντησε φυσικά με την γνωστή αστραπιαία ταχύτητα του δημοσίου, 14 μέρες μετά από το σεισμό (όταν πια γυρνούσαν τα παιδιά) και η απάντηση ήταν αρνητική! Ευτυχώς που βρέθηκε ιδιωτικός χρηματοδότης και τα παιδιά πήγαν μόνα τους και έσωσαν ζωές. Χίλιες φορές πιο άξιοι από τους 300-400-500 που μας κυβερνάνε, γιατί δεν το κάνουν για την δόξα ή τα λεφτά (όπως έλεγε και ο Πορτοκάλογλου) αλλά για τους άλλους και στο τέλος κανείς δεν ξέρει τα ονόματα τους. Και μετά οι άχρηστοι ήθελαν να τους πουν κατόπιν εορτής και όχι. Ξύλο που θέλετε, τα Υπουργεία μου μέσα...




Περί μουσικής

GKamp: Η Tina Turner στα νιάτα της στο φοβερό και τρομερό Proud Mary. Εκτός από φωνάρα, ερμηνειάρα, παρουσία και παλμό επί σκηνής, διέθετε και τσαμπουκά νέγρικο, που παραπέμπει σε άλλες εποχές... (όχι φτιασίδια και γιαλαντζή πιστολέρο...)


Περί ανέμων και υδάτων

mafalda: Ο βομβαρδισμός από ατάκες στην ταινία "Η Ωραία των Αθηνών" του Τσιφόρου, που ξαναείδα για πολλοστή φορά προψές στην τιβούλα με την υψηλή κοινωνία υποκριτικής Αυλωνίτης-Βασιλειάδου-Φωτόπουλος-Σταυρίδης κλπ. Βασιλειάδου(προς του υποψήφιους γαμπρούς): "Είναι λίγο παλιό το σπίτι, τρέχουν λίγο τα λύκια(εννοώντας τα λούκια). Σταυρίδης: "Ποιά λύκεια; των Ελληνίδων;". Φωτόπουλος: "Γυναίκα είναι αυτή ή πολυομελίτις;". Αυλωνίτης(προς τη θεά): "Να ντυθείς Γκραν!" Βασιλειάδου: "Τι Γκραν; Γκρα Κάσα;" Α: "Όχι Γκραν πρι!" Β: "Ε ρε θα γίνει το ολοκαύτωμα του Ζαρκαδίου!"

halias: Η ΔΕΗ. Για όσους δεν το κατάλαβαν δεν παίζει πια και κόβει το ρεύμα. Η απόδειξη ήρθε όταν έκοψαν το ρεύμα σε υποσταθμό... της ΔΕΗ. Ούτε στον εαυτό τους δεν δίνουν λάσκα, εσάς θα αφήσουν; Μιλάμε για πολύ τρέλα, ρεκόρ Γκίνες στην ηλιθιότητα και δεν ξέρω τι άλλο να τους δώσω. Γέλασα με την ψυχή μου. Απίστευτο. Ούτε στο Hollywood δεν τα σκέφτονται αυτά.

Eugenia: Party! Party! Party!- Μήπως ο εμπνευστής του mixgrill είχε την επιθυμία να βρίσκει δικαιολογίες για party και μας έχει χώσει στη δουλειά; Δε θα σε πετύχω; Θα τον φας το χαρτοπόλεμο στα μούτρα, γελοίε!

halias: Τσικνοπέμπτη και θα μυρίσει όλη η Ελλάδα. Για αυτά ζούμε, ας μην γελιόμαστε και με το δίκιο μας. Με τόσα άσχημα που μας τριγυρνάνε ας αρπάξουμε πάλι την ευκαιρία να ξεδώσουμε με καλό τρόπο και να καεί το πελεκούδι.

 

Διαβάστε ακόμα