Ο Αστερίξ επιστρέφει με νέα ιστορία!

Οι Γαλάτες επιστρέφουν με νέα ιστορία, μετά από 8 χρόνια απουσίας, με σεναριογράφο τον Ζαν-Ιβ Φερί και σκιτσογράφο τον Ντιντιέ Κονράντ
Διαβάστηκε φορες
Μετά από 8 χρόνια απουσίας, το μικρό γαλατικό χωριό που συνεχίζει να αντιστέκεται στη ρωμαϊκή κυριαρχία χάρη στο μαγικό φίλτρο, αλλά και τη γενναιότητα των κατοίκων του, επιστρέφει με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ σε νέες περιπέτειες!

Στο 35ο τεύχος της σειράς, θα δούμε τους δύο ήρωές μας να ταξιδεύουν στην αρχαία Σκωτία όπου συναντούν τους Πίκτες, βαρβαρικό λαό κελτικής προέλευσης, οι οποίοι αποτελούσαν διαρκή απειλή για τους Ρωμαίους κατακτητές. Εκεί οι Γαλάτες θα ανακαλύψουν πως το μαγικό φίλτρο των Πικτών είναι το ουίσκι και, βέβαια, θα δουν από κοντά το τέρας του Λοχ Νες!

Το νέο τεύχος κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε 15 χώρες και 23 γλώσσες, ενώ στην Ελλάδα, όπου η σειρά έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, αναμένεται στις αρχές του νέου έτους. Το δίδυμο Ουντερζό-Γκοσινύ (ο δεύτερος δεν ζει πλέον) παρέδωσε τη σκυτάλη στους Ζαν-Ιβ Φερί και Ντιντιέ Κονράντ, οι οποίοι πήραν πολύ θετικές κριτικές (αν και όλοι τονίζουν πόσο ασυναγώνιστες ήταν οι ιστορίες των πρώτων, σχεδιαστικά και σεναριακά-δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!). Ταυτόχρονα, όμως, διψάμε να διαβάσουμε νέες περιπέτειες των αγαπημένων μας Γαλατών!

Οι περιπέτειες του Αστερίξ έχουν πουλήσει 352 εκατομμύρια τεύχη παγκοσμίως και έχουν μεταφραστεί σε 111 γλώσσες και διαλέκτους.

Αξιολόγηση
Βαθμός άρθρου
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα