Οι Fuck Buttons στο Plisskën 2014!

Το εκρηκτικό δίδυμο από το Bristol.
Διαβάστηκε φορες


Δελτίο Τύπου

Fuck Buttons στο Plisskën 2014!

Στα ήδη ανακοινωμένα ονόματα του lineup για το 2014, έρχεται να προστεθεί και το εκρηκτικό δίδυμο από το Bristol, το οποίο δεν χρήζει ιδιαίτερων συστάσεων, έχοντας κυκλοφορήσει έναν απ'τους καλύτερους δίσκους του 2013.

" Οι ηχητικοί προάγγελοι του τέλους του κόσμου" όπως έχουν χαρακτηριστεί, Fuck Buttons, καταφθάνουν για να αποδείξουν γιατί δικαιωματικά θεωρούνται μια από τις πιο κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή.

Εν όψει του επερχόμενου φεστιβάλ, εξελίσσονται και τα επικείμενα showcases των Girls Names, King Khan & The Shrines με τους Wall of Death ενώ αναμένεται και η επιστροφή του αινιγματικού Βρετανού παραγωγού Forest Swords μετά την άκρως πετυχημένη πρόσφατη κυκλοφορία του με τίτλο Engravings.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.plisskenfestival.gr .

Plisskën Festival 2014: Αιτήσεις συμμετοχής για το εκπαιδευτικό workshop "The Lab"

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Plisskën Festival διοργανώνει το The Lab, ένα βιωματικό εργαστήριο με αντικείμενο την διοργάνωση και την παραγωγή live events.

Το Plisskën Lab 2014 προσφέρει τη δυνατότητα σε 40 συμμετέχοντες να λάβουν μέρος στην διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ. Μέσα από μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου όλα τα στάδια της διοργάνωσης, από την επιλογή των καλλιτεχνών μέχρι το σχεδιασμό του χορηγικού προγράμματος και την οργάνωση παραγωγής.

Οι εργασίες του Lab θα κορυφωθούν με την ενεργή συμμετοχή των labsters στο φεστιβάλ στις 6-7 Ιουνίου.

Δηλώσεις συμμετοχής για το επερχόμενο The Lab, μπορούν να υποβληθούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2014 με την αποστολή email στο thelab@plisskenfestival.gr. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία ένταξης στο workshop, διατίθενται στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Παρακολουθήστε το teaser για το Lab 2014 πατώντας εδώ.

INFO

Ημερομηνία || Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Ιουνίου 2014
Χώρος || Κτίριο 56, Ελληνικός Κόσμος
Εισιτήρια || Viva
Πληροφορίες || www.plisskenfestival.gr

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα