Ακούστε το teaser του νέου δίσκου των Kaiser Chiefs

Στις 31 Μαρτίου η επίσημη κυκλοφορία
Διαβάστηκε φορες
Στις 31 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Kaiser Chiefs, "Education, Education, Education and War". Μέχρι τότε, το συγκρότημα από το Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να μας προϊδεάσει με ένα 15λεπτο teaser που περιλαμβάνει ένα μικρό απόσπασμα από κάθε τραγούδι που θα περιλαμβάνει ο δίσκος.

Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Ben H Allen III (Gnarls Barkley, Animal Collective και Deerhunter) στο The Maze Studio στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ η μίξη έγινε στα Electric Lady Studios στην Νέα Υόρκη.

Να θυμίσουμε ότι το "Education, Education, Education and War" είναι ο πρώτος δίσκος μετά την αποχώρηση του Nick Hodgson, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Vijay Mistry.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του "The Voice" στο NME, o frontman του συγκροτήματος, Ricky Wilson, δήλωσε:

"Αγαπώ τη μπάντα μου και θέλω ο νέος μας δίσκος να είναι άξιος της προσοχής. Ξέρω πως όλοι λένε για εμένα "Νομίζει ότι θα πουλήσει περισσότερους δίσκους και εισητήρια..." Και γι' αυτό το κάνω, δεν είμαι ηλίθιος..."


Ακούστε το teaser:Το tracklist του δίσκου:

"The Factory Gates"      
"Coming Home"     
"Misery Company"            
"Ruffians on Parade"  
"Meanwhile Up in Heaven"
"One More Last Song"
"My Life"  
"Bows & Arrows"
"Cannons"
"Roses" 

Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα