"Vinyl is back" @ Τεχνόπολις 31.10-2/11 2014‏

Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων γίνεται ξανά σημείο συνάντησης όσων αγαπούν τη μουσική και τον ιδιαίτερο ήχο των δίσκων βινυλίου
Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

Vinyl is back – Classic στην «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
31 Οκτωβρίου, 1 και 2 Νοεμβρίου 2014!




Το «Vinyl is back», έχοντας πλέον καταξιωθεί ως το σημείο συνάντησης όσων αγαπούν τη μουσική και τον ιδιαίτερο ήχο των δίσκων βινυλίου, επανέρχεται για μια ακόμη φορά στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, (Πειραιώς 100, Γκάζι) το τριήμερο 31 Οκτωβρίου, 1 και 2 Νοεμβρίου του 2014!

Το Vinyl is back κρατά ζωντανό το βινύλιο και το σερβίρει ζεστό στο πικ-απ μας! Ένα πραγματικό show με μεγάλο πρωταγωνιστή το βινύλιο που αντέχει στο χρόνο, αναπτύσσεται παράλληλα με τη διαχρονικότητα του βινυλίου.

Το Vinyl is back ο πιο πετυχημένος θεσμός για το βινύλιο, μας επισημαίνει ότι όσο και αν έχει αλλάξει η καθημερινότητα και η ίδια η ζωή για πολλούς ανθρώπους, υπάρχει κάτι μέσα μας που δεν αλλάζει με τίποτα. Η αγάπη μας για την μουσική, η αγάπη μας για τα βινύλια, το πιστότερο μέσο ακρόασης που μας οδηγεί κάπου πέρα από την μονοτονία και την απρόσωπη λάμψη της οθόνης του υπολογιστή μας.
Ακούγοντας ένα βινύλιο μπορούμε να μυρίσουμε την ιστορία της μουσικής και να παίξουμε στο πικάπ μας τις μουσικές των αγαπημένων μας καλλιτεχνών που έβαλαν όλο το ταλέντο τους και έχυσαν τον ιδρώτα τους για να δημιουργήσουν για εμάς, τον ακροατή, το σάουντρακ της ζωής μας.

Την επόμενη φορά που είστε έξω για ψώνια ή οδηγείτε πηγαίνοντας στη δουλειά σας ή στον αγαπημένο σας προορισμό, να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας στα δισκάδικά γύρω σας. Εξακολουθούν να υπάρχουν αυτά τα καταπληκτικά μέρη. Μπορείτε να βρείτε εκεί τα βινύλια που θέλατε εδώ και χρόνια, τον αγαπημένο σας δίσκο από την παιδική ηλικία, αλλά και όλη την εξέλιξη της μουσικής μέχρι σήμερα. Στο «Vinyl is back» θα τα βρείτε όλα μαζί συγκεντρωμένα. Ένας αληθινός «κήπος της μουσικής» με όλα τα βινύλια που ψάχνετε μαζί.



Ποιοι συμμετέχουν στο «Vinyl is back»

Καταστήματα πώλησης δίσκων
Ιδιώτες/ Συλλέκτες δίσκων
Δισκογραφικές εταιρείες που παράγουν δουλειές καλλιτεχνών και σε δίσκους βινυλίου
Μηχανήματα αναπαραγωγής δίσκων (πικάπ, ενισχυτές κοκ)
Αξεσουάρ για βινύλια
Είδη αποθήκευσης δίσκων βινυλίου
Αξεσουάρ και ανταλλακτικά για πικάπ
Έπιπλα/Βάσεις για ηχοσυστήματα
Μουσικές Αφίσες,
Μουσικά T-shirts & Μπλούζες
Μουσικά Βιβλία
Handmade Express Bazaar

Info:

Χώρος: Κτίριο Δ12 «Μηχανουργείο» (Πειραιώς 100, Γκάζι)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου: 5-9 μ.μ.
Σάββατο 1 Νοεμβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ.
Κυριακή 2 Νοεμβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ.

Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το 4ο «VINYL IS BACK»! Be there!


www.vinylisback.gr

facebook event












Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα