Αρετή Κετιμέ-Δημήτρης Καρράς / Λάμπης Ξυλούρης -Μάνος Πυροβολάκης " 'Ελα στην θέση μου/ Τα κάτεργα"

Tο πέμπτο τεύχος της σειράς δίσκων 45 στροφών με τίτλο «Γεροντοπείσματα», σε στίχους & μουσική Δημήτρη Καρρά.
Διαβάστηκε φορες


Τρεις καλλιτέχνες, τρεις μουσικοί που τους χαρακτηρίζει η δεξιοτεχνία και η ενασχόλησή τους με την παράδοσή μας Eίναι τα τρία πρόσωπα που συναντάμε στο πέμπτο τεύχος της σειράς δίσκων 45 στροφών με τίτλο «Γεροντοπείσματα», σε στίχους & μουσική Δημήτρη Καρρά.

Την Αρετή Κετιμέ που αφήνει για λίγο το σαντούρι της και ερμηνεύει, για άλλη μια φορά, με τον Δημήτρη Καρρά το τραγούδι «Έλα στη Θέση μου», καθώς και τους Λάμπη Ξυλούρη & Μάνο Πυροβολάκη. Ο «Ψαρολάμπης» σε μία από τις περιορισμένες εμφανίσεις του στη δισκογραφία, ερμηνεύει με τον δικό του μοναδικό και ακατέργαστο τρόπο «Τα Κάτεργα».

Το δισκάκι κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό τριακοσίων αντιτύπων βινυλίου. Στα σκίτσα του πέμπτου τεύχους συναντάμε πάλι τον Κώστα Παντούλα, που δίνει στη σειρά το χαρακτηριστικό του κόμικ, καθώς και τη Νίκη Μουσαδάκου που δημιουργεί το οπτικό κομμάτι.

Μία παραγωγή του Music Corner (Πανεπιστημίου 56), της B-Otherside και του Studio Pazl. To ραδιόφωνο που στηρίζει την σειρά είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Μέντα 88 και διαδικτυακά η πύλη του Ogdoo.gr.

Τα 2 τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε εδώ:Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα

Διαβάστε ακόμα