Η Ν.Μποφίλιου στο ΜΕΤΡΟ

Ύστερα από έναν θριαμβευτικό χειμώνα ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Αθήνα, με νέο δίσκο στις αποσκευές της και...

Διαβάστηκε φορες
Δελτίο Τύπου

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ –  live στο ΜΕΤΡΟ

"ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΠΛΑ"

Έναρξη: 16 Απριλίου - κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στα live ,
σε νέο χώρο, με νέο δίσκο και νέα παράσταση!

Ύστερα από έναν θριαμβευτικό χειμώνα ζωντανών εμφανίσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Αθήνα, με νέο δίσκο στις αποσκευές της και με μία ολοκαίνουργια παράσταση.

Από την Παρασκευή 16 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο ΜΕΤΡΟ, για λίγες μόνο παραστάσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου συνεχίζει την παράδοση των ανοιξιάτικων ραντεβού της με το κοινό της Αθήνας και μας προσκαλεί σε ένα καινούργιο ταξίδι σε τόπους και αισθήματα που αποτελούν σημεία αναφοράς και αγαπημένους προορισμούς.

Με σταθερούς συνεπιβάτες το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στην καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις ενορχηστρώσεις και με έναν νέο δίσκο για την παρέα που μόλις κυκλοφόρησε, η Νατάσσα Μποφίλιου επιβιβάζεται στο ΜΕΤΡΟ και αναχωρεί με «Εισιτήρια Διπλά» για όλα εκείνα τα ταξίδια που φτιάχνουν το δικό τους κόσμο.

Μαζί με τα Εισιτήρια Διπλά που παρουσιάζονται για πρώτη φορά, σταθμοί σε τραγούδια από τις Εκατό Μικρές Ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά με ενδιάμεσες στάσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια – πατρίδες, σε μια διαφορετική μουσική παράσταση – που συνδυάζει το λόγο με τη μουσική, και την εικόνα με τους ήχους.

Η σκηνή του ΜΕΤΡΟ – με τη συμβολή των κινούμενων εικόνων του Παντελή Φραντζή - μετατρέπεται σε ένα ιπτάμενο πεδίο μνήμης αφιερωμένο στους ανθρώπους που πέρασαν, στις ταινίες που έμειναν, στα ταξίδια που έγιναν και σ’ εκείνα που προγραμματίζονται και διαρκώς αναβάλλονται...

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO
www.prospero.com.gr


info

ΜΕΤΡΟ - Γκύζη και Κάλβου 83,
Γκύζη - Αθήνα (τηλ 210 6439089)
Από την Παρασκευή 16/04 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
www.metrolive.gr
Διαβάστε ακόμα