Έτσι συναντήσαμε τους Vegas, να σκάψουμε λίγο έξω από τα νερά μας τα συνήθη.

Το κορυφαίο, για πολλούς, pop συγκρότημα μας μίλησε παρέα με την καλή συνεργάτη Έυα Κουγιού για διάφορα, μέχρι το σήμερα.
Διαβάστηκε φορες
Στην ομάδα του Mixgrill, μπήκα γιατί δεν έχει στεγανά. Όπως και η μουσική εξάλλου! Δεν υπάρχει καλή και κακή μουσική, είδη κτλ. Διαμάντια έχουν παράγει καλλιτέχνες από όλα τα είδη. Άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με όχι και τόσο. Επίσης, μας αρέσει να ακούμε απόψεις όλων των ειδών. Να! Σαν την μουσική που λέγαμε παραπάνω.

Έτσι συναντήσαμε τους Vegas, να σκάψουμε μαζί τους λίγο έξω από τα νερά μας τα συνήθη. Το κορυφαίο, για πολλούς, pop συγκρότημα μας μίλησε παρέα με την καλή συνεργάτη Εύα Κουγιού για διάφορα, μέχρι το σήμερα. Μας άρεσε έντονα η ευγένεια τους.

ΜG: Στην Ελλάδα έχουμε την τάση να ταυτίζουμε το pop με το ευτελές. Aνασκαλίζοντας, όμως, συνεντεύξεις σας στο ίντερνετ, διαπίστωσα ότι είστε ένα σχήμα που δεν έχει στεγανά. Λέτε τα "πάντα" και με επιτυχία. Οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν απλώς σαν ένα pop συγκρότημα ή το αντιλαμβάνονται όπως εμείς;

V: Καταρχάς θα διαφωνήσω ότι το pop είναι ευτελές. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ στην Ελλάδα. Πώς μπορεί να θεωρηθεί ευτελές το pop από την στιγμή που ένας από τους πρωτεργάτες του ήταν ο Michael Jackson; Νομίζω ότι από εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Είναι ένα είδος που δεν είναι καθόλου εύκολο ερμηνευτικά.

ΜG: Πιστεύετε ότι οι Vegas μπορούν να δημιουργήσουν τραγούδια που θα κατορθώσουν να αντέξουν στο χρόνο;

V: Το ελπίζουμε. Πιστεύουμε ότι το "Πιο ψηλά" είναι ένα τραγούδι που θα κατορθώσει να αντέξει, όπως επίσης και το "Για Σένα". Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει. Επίσης, και το "Τους πονάει" το οποίο παρουσιάστηκε πριν από έξι χρόνια, συνεχίζει την δική του πορεία μέσα στο χρόνο.

ΜG: Πόσο διαφέρει το προσωπικό σας μουσικό γούστο, σε σχέση με αυτό που κάνετε ως Vegas;

V: Όχι πολύ πλέον! Έχουμε κατορθώσει να εντάξουμε τα δικά μας προσωπικά γούστα και επιλογές στα τραγούδια μας. Εξάλλου, συμμετέχουμε και στην δημιουργία των δίσκων μας με τους στίχους και μουσική που γράφουμε από κοινού. Είμαστε παρά πολύ τυχεροί, γιατί έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα, οπότε και τα τραγούδια που έχουμε δημιουργήσει, έχουνε βγει "σαν χόμπι". Δεν το έχουμε κάνει με αυτοσκοπό το χρήμα και έτσι έχουνε κάνει επιτυχία.

ΜG: Τι διαφορά έχουνε οι Vegas της εποχής "Της μάνας σου" με τώρα;


V: Έχουμε εξελιχθεί από τότε, κυρίως καλλιτεχνικά, αλλά και συναισθηματικά, αφού πλέον είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αναβαθμίσουμε τον ήχο μας και να τον φτάσουμε στα επίπεδα του εξωτερικού. Αυτό φαίνεται και από την δισκογραφία μας, αν κάποιος το παρατηρήσει.ΜG: Με ποιο κριτήριο διαλέγουν οι Vegas τα τραγούδια που θα πουν;


V: Αυτό που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο είναι να αρέσει σε εμάς. Να μπορούμε να το ονειρευτούμε και να το φανταστούμε πώς θα είναι την στιγμή που θα το παίζουμε στη σκηνή.

ΜG: Οπότε πιστεύετε πως δεν θυσιάζεται η τέχνη στο βωμό της κατανάλωσης;

Εννοείται πως όχι!!! Να σκεφτείς ότι μας είχανε προτείνει να πούμε τραγούδια "διαμάντια" αλλά εμείς αρνηθήκαμε γιατί δεν μας εκφράζανε παρά την ομορφιά τους.

ΜG: Πού θα θέλατε να δείτε τους Vegas μακροπρόθεσμα;

V: Σε world tour!!! Σίγουρα πιο ώριμους, πιο σοφούς, πιο αγαπημένους. Τα όνειρά μας να έχουνε γίνει πραγματικότητα. Αισθανόμαστε ότι ακόμα δεν έχουμε καταφέρει αυτό που θα θέλαμε. Θέλουμε να αναβαθμιστούμε και ως καλλιτέχνες και ως άνθρωποι. Θεωρούμε ότι ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και οραματιζόμαστε πολλά για το συγκρότημα.

ΜG: Διάβασα ότι μπορείτε να λειτουργείτε ανεξάρτητα. Ωστόσο, η αμοιβή σας χωρίζεται δια του τρία. Όλοι για έναν και ένας για όλους δηλαδή;

V: Οι τρεις σωματοφύλακες… Αμειβόμαστε με τα ίδια χρήματα και οι τρεις. Έτσι είναι δίκαιο, γιατί δουλεύουμε και οι τρεις εξίσου! Δεν έχουμε κάποιον in front όπως συμβαίνει σε άλλα συγκροτήματα. Είμαστε τρία μέλη ισάξια, που ο καθένας κάνει κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχει περισσότερη προβολή σε κάποιον ξεχωριστά! Έτσι, λοιπόν, είμαστε τρεις διαφορετικές προσωπικότητες που ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα και είμαστε πολύ περήφανοι γι' αυτό. Υπάρχει δύναμη στη διαφορετικότητα και διαφορετικότητα στη δύναμη.

ΜG: Μουσική στην κρίση και κρίση στην μουσική.

V: Σίγουρα έχει επηρεάσει η κρίση όλους τους τομείς! Πώς θα έμενε η μουσική εκτός; Εμείς, όμως, παρόλ' αυτά δουλεύουμε σκληρά χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα της δουλειάς μας. Σεβόμαστε απόλυτα την επιλογή που κάνει κάποιος να μας τιμήσει με τον οβολό του, ειδικά την εποχή που διανύουμε.

ΜG: Με ποιο τραγούδι ανατριχιάσατε τελευταία και γιατί;

V: DJ Airth: Samuel Smith / Stay with me, γιατί μέσα από την απλότητα φανερώνεται το μεγαλείο της μουσικής.

Μελίνα: My kind of love / Emeli Sande, γιατί μου άρεσε η ερμηνεία της και ο στίχος.

ΜG: Τι ετοιμάζουν για την φετινή σεζόν οι Vegas;

V: Πολλά!!! Ετοιμάζουμε διάφορες εμφανίσεις στην Αθήνα και την επαρχία, κάτω από διαφορετικές συνθήκες από αυτές που μας έχει συνηθίσει ο κόσμος.
Επίσης, ετοιμάζουμε τον καινούργιο δίσκο μας, ο οποίος είναι πάρα πολύ προσεγμένος και θα είναι έτοιμος λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Επιπροσθέτως, σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το νέο μας video-clip, στο οποίο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του και ειδικά τους ανθρώπους που μας έντυσαν γιατί έκαναν μία υπερπροσπάθεια για να καταφέρουμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα (Celebrity Skin, Mi-Ro, Marios Karavasilis, Boudouir, K. Mitrovgenis).

Μελίνα : Θα ήθελα με την ευκαιρία, να σας ενημερώσω ότι δεν θα εμφανιστώ στο Prichilla για τις τελευταίες παραστάσεις, λόγω προβλήματος υγείας.

ΜG: Σας ευχαριστούμε!

V: Εμείς ευχαριστούμε.
Σχετικό θέμα
Tags
Αξιολόγηση
Βαθμολογήστε το άρθρο
Για να αξιολογήσετε επιλέξτε το επιθυμητό αστέρι

Κωδικός επιβεβαίωσης, γράψτε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα